De Lowdi speakers volgens Hans Kortlevers

Persbericht geplaatst door hanskortlevers op 01-12-2012

Hans Kortlevers is erg geïnteresseerd in digitale kunst. Websites horen hier ook zeker bij en hij analyseert dan ook de website Lowdi. Lowdi is een merk dat speakers produceert. Een voordeel van deze speakers is het feit dat u geen draad nodig heeft om de speaker ergens mee te verbinden. U kunt de speaker verbinden met u telefoon, tablet of een ander apparaat. Deze draadloze speaker ziet er erg hip uit en is makkelijk te gebruiken. U krijgt er ook een kabel bij zodat het wel mogelijk is om de speaker via een kabel te verbinden met uw apparaten. De Lowdi speaker kan makkelijk opgeladen worden via een USB kabel waarmee u de speaker aansluit op uw computer.

Design website
Volgens Kortlevers heeft de website een goed design. Dat wil zeggen dat de website een hippe uitstraling heeft en origineel is. De website heeft een uitstraling van de jaren ’60 en ziet er tegelijkertijd toch erg hip uit. Volgens Kortlevers werkt de website als volgt: op het eerste gezicht lijkt deze asymmetrisch maar als u scrolt dan wordt de website symmetrisch. De balans bevalt Hans Kortlevers wel.

Hans heeft het vervolgens over de kleuren van de website. De pastelkleuren passen goed bij het jaren ’60 design en passen goed bij elkaar. De website bestaat voornamelijk uit blauw, zwart en gele pastelkleuren en zorgen voor een mooi geheel en een passend design.

Al met al stelt Kortlevers dat de website memorabel is en veel voor het product doet. De kleuren passen bij elkaar en ook de rondingen en lettertypes zorgen voor een mooie jaren ’60 look. De overgang van het asymmetrische naar het symmetrische is volgens Kortlevers een goede balans en maakt de website bijzonder. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de site: al is het alleen voor het mooie design, aldus Kortlevers. U kunt de volledige recensie lezen op http://hans-kortlevers.nl, de officiele website van Hans.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van hanskortlevers: