De mooiste ringen bij Cober worden gemaakt in het belang van de natuur

Persbericht geplaatst door erotmensen op 04-07-2014
De mooiste ringen bij Cober worden gemaakt in het belang van de natuur

Voor aanstaanden die graag aan het milieu denken, is het mogelijk om bij Cober trouwringen van groen goud te laten maken. De aanbieding trouwringenbij Cober die zelf gemaakt worden zijn van volledig gerecycled goud. Bij Cober wordt het belangrijk gevonden dat het milieu niet lijdt onder het winnen van edelmetalen en de productie van hun sieraden. Het hergebruiken van goud is daarom een manier om zo milieuvriendelijk mogelijk producten aan te bieden. Een sieraad is dan wel een klein voorwerp maar er is veel meer nodig om het te kunnen produceren.

Om slechts één ring te maken is er ongeveer twintig ton erts nodig om voldoende goud uit te winnen. De stoffen die vrijkomen bij het winnen van goud in de mijnbouw vervuilen de lucht en het drinkwater en zijn dus gevaarlijk voor onze gezondheid.

Bij Cober wordt het gebruikte goud ingekocht en teruggebracht naar zijn oorspronkelijke element. De elementen zijn fijngoud, fijnzilver of andere metalen. Het goud ondergaat een raffinageproces net als bij het winnen van goud uit erts. Daarna worden opnieuw de legeringen geproduceerd met de benodigde materialen. De legeringen zijn van de hoogste kwaliteit zodat de ringen mooier en krasbestendiger zijn. Met het vakmanschap van Cober is uiteindelijk het verschil tussen het recyclede goud en goud dat gewonnen is uit erts niet te zien. Het materiaal is precies hetzelfde en de uitstraling ook. Het enige verschil is dat groen goud gewonnen wordt uit rotsen en goud uit erts uit andere bronnen. Door goud de gebruiken met de natuur in gedachten draagt juwelier Cober een steentje bij aan het milieu wat een mooi idee is.

Door te kiezen voor gerecycled gouden ringen kan u genieten van de combinatie van exclusiviteit en verantwoordelijkheid voor het milieu. Het is geweldig om symbolen van liefde te dragen die ook uw liefde voor de planeet belichamen.

Voor de redactie:

Cober Goudsmeden
Houtstraat 15
5341 GG Oss
The Netherlands