De Onthulling, het mysterie dat leven heet

Persbericht geplaatst door shiva op 19-10-2012
De Onthulling, het mysterie dat leven heet

Op 20 maart 2012 is onder grote belangstelling het boek van Inge Saraswati gepresenteerd in De Oude Veiling in Aalsmeer. Daarnaast heeft het al heel wat aandacht gekregen van bladen als Paravisie en Spiegelbeeld.

Er zijn heel veel spirituele boeken geschreven, prachtige boeken, boeken over de innerlijke wetenschappen die zeer informatief kunnen zijn, maar dit boek is iets totaal anders.Het is de missie van Inge Saraswati om een ieder deelgenoot te maken van het feit dat hij een spiritueel wezen is. Op een weergaloze manier laat zij dat zien door jou aan de hand van haar eigen kind- en jeugdervaringen mee te nemen in ervaringen die velen van ons ook kennen. Met dat verschil dat zij je laat zien dat in een gewone gebeurtenis het grootste wonder schuilt. Ze geeft een kristalhelder zicht op spiritualiteit. Op speelse wijze laat zij zien waar het nu echt om draait.

Uiteindelijk is dit boek een weergaloze uitleg over de Advaita Vedanta traditie (het non-dualisme). Zij maakt een koppeling van ‘gewoon’ mens zijn naar de God mens en laat je zien dat ieder mens die Goddelijke vonk in zich draagt en kan realiseren.

Een beeldend en fascinerend verhaal waaruit blijkt dat Inge veel kennis heeft over de oude Veda’s en zij veel ervaring heeft opgedaan door het werken met mensen als spiritueel leraar. Dit boek geeft helderheid en eenvoud over dit onderwerp. Haar spirituele kennis en ervaringsgerichtheid is spelenderwijs en in grote eenvoud door de zinnen heen geweven. In haar boek komen ook kunst en creativiteit naar voren als een gevolg van een intens spiritueel leven.

Reacties van mensen die het boek hebben gelezen variëren van: 'ik kan niet meer stoppen met lezen' tot 'dit boek zal ik vaker pakken omdat het voor mij precies dat is wat ik nodig heb ik mijn leven' tot ‘je beschrijft zo mooi dat het leven een feestje mag zijn, dat iedereen dansend door het leven mag’.

Het boek is te bestellen via www.ingesaraswati.com en verkrijgbaar bij alle erkende boekhandels.

Prijs: € 20,95

Titel: De Onthulling - Het mysterie dat leven heet

Auteur: Inge Saraswati

Category: Spiritualiteit

Geïllustreerd: Ja

Uitvoering/formaat: Paperback 12,5 cm x 20 cm

Aantal pagina's: 324

ISBN: 9789461768469

deel deze pagina: