De problemen van elke horeca ondernemer tijdens de aanschaf van nieuwe apparatuur

Persbericht geplaatst door Veilingwinnaar op 21-03-2014
De problemen van elke horeca ondernemer tijdens de aanschaf van nieuwe apparatuur

Zaandam, 21-03-2014. Nieuwe Apparatuur aanschaffen voor een bedrijf is altijd weer een gedoe! Welk product past het beste bij de productie? Van welk merk? Hoe gaan we het product financieren? Kan het misschien wat goedkoper?

Wij kunnen u niet helpen met de vraag: ‘welk product past het beste bij uw zaak?’, maar wel met de andere vragen. Via een veiling verkopen wij tweedehands horeca apparatuur in uitstekende staat en van de beste merken. Omdat de apparatuur via een veiling wordt verkocht gaat de apparatuur doorgaans voor veel minder weg dan bij een normale handelaar. Ik zal het even anders formuleren: alle apparatuur begint met een extra laag startbod en hierna zijn het de klanten die de hoogte van de prijs bepalen.

In de veiling kunt u onder andere de volgende producten vinden: Winterhalter doorschuifvaatwasser met afvoertafel, gehaktmolens, hakmlok, menger, Hendi BBQ, vacuummachine, gasfornuizen, Afinox koewerkbanken, friteuses, Armana magnetron, pizzaovens, afzuigkap van 4 meter, Electrolux en Rendisk steamers, koel- en vrieskasten, bakwand en nog veel meer. De apparatuur is in zeer goede staat. Oordeel zelf en kom naar de kijkdag op 31 maart tussen 10:00 en 16:00 uur op het volgende adres: Oestendestraat 28-32, 3083 ME Rotterdam.

Veilingwinnaar heeft altijd een groot aanbod aan horeca apparatuur online staan. Het aanbod verschilt van complete restaurant interieurs, lunchrooms tot afzuigkappen en pizza ovens. Veilingwinnaar B.V. heeft elke week nieuwe veilingen, deze worden geveild via de website www.veilingwinnaar.nl. De veilingen bestaan uit inboedels en restpartijen uit reorganisatie, faillissement of overtollige voorraad dit is in opdracht van curatoren, bedrijven en banken. Als u een bod wilt plaatsen, kunt u zich gratis registreren op de site van veilingwinnaar.