De redenen waarom Niessing vooral bekend staat om de trouwringen

Persbericht geplaatst door erotmensen op 18-02-2015
De redenen waarom Niessing vooral bekend staat om de trouwringen

Een merk waar je van op aan kan als je een sieraad wilt kopen, is het merk Niessing. Niessing is een Duits merk wat is opgericht in 1873. Hermann Niessing heeft dit merk opgezet in Vreden. Vreden is een klein dorpje in Duitsland. Het ligt niet ver van de Nederlandse grens vandaan. De heer Niessing is daar begonnen in een klein fabriekje. Hij wilde cursussen geven aan een groep religieuze mensen. De fabriek was namelijk in eerste instantie bedoeld om kerkelijke sieraden te maken. Dit is ook de reden waarom het merk Niessing vooral heel bekend is als het gaat om trouwringen.

Voor elke man en vrouw die samen in het huwelijksbootje stappen is het uitzoeken van de ringen een zeer speciale gelegenheid. Bij Niessing richten de ontwerpers zich op de unieke individuen. De symbolen van de relatie tussen de desbetreffende personen willen de ontwerpers laten terugkeren in de ringen. Voor Niessing staat elke trouwring voor de relatie.

Niessing gebruikt verschillende materialen om de trouwringen te produceren. Er wordt gebruik gemaakt van edelmetalen. Edelmetaal is zuiver, sensueel en authentiek en dit wordt goed uitgedrukt in de trouwringen. Ook wordt er fijngoud, platina en een legering zoals Iris of Aura gebruikt. De trouwringen zijn ook verkrijgbaar in verschillende ´kleuren´, zoals witgoud, roségoud en goud.

De klassieke trouwringen bestaan al 140 jaar waardoor de goudsmeden en de ontwerpers veel ervaring hebben in het produceren ervan. De klassieke trouwringen staan bekend om hun hoge draagcomfort en om de fantastische vorm.

Niessing kan je trouwringen nog persoonlijker maken door een steentje in te zetten. Diamanten kunnen, nog beter dan de ring zelf, een persoonlijkheid uitdrukken. Wat hiervoor ook een hele mooie optie bij Niessing is, is het laten graveren in je trouwring. Dit kan een tekst of een cijfer zijn, maar kan ook het hartritme van jou of van je partner zijn. Niets is er persoonlijker dan dat.

Dit zijn onder andere de redenen waarom Niessing zo bekend staat om de trouwringen. Hun persoonlijke aanpak en hun mooie ontwerpen bieden veel mogelijkheden.