De straling van je mobiele telefoon

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 21-07-2014

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar heeft het eigenlijk gevolgen? Moet jij jezelf beschermen tegen telefoonstraling? Steeds meer overheden nemen overheidsmaatregelen om haar inwoners te beschermen tegen de (nog) onbekende lange termijngevolgen van elektromagnetische straling.

Sinds 1 maart is het in België verplicht om de stralingswaarden (SAT) van elk toestel duidelijk te vermelden in de winkel en in reclames. In Frankrijk is het zelfs verboden voor kinderen die jonger zijn dan 14 jaar om in middelbare scholen gebruik te maken van draadloze apparatuur zoals tablets en smartphones wegens, en zo staat het in de wet, de onbekende lange termijngevolgen van straling. Deze landen zijn al stralingsbewust bezig en houden sommige omgevingen stralingsvrij.

Bescherm uzelf en uw omgeving tegen straling en neem maatregelen. RADYGO cases reduceren blootstelling aan elektromagnetische straling met wel 90%! De stralingsvrije hoesjes van RADYGO absorberen de straling dat zich rondom de GSM bevindt. De mogelijke invloed op je hoofd wordt, wordt daarmee verminderd.