De strijd om de titel Holland’s Best Make-up Artist is gestart

Persbericht geplaatst door beautypartner op 14-08-2012
De strijd om de titel Holland’s Best Make-up Artist is gestart

Op 7 oktober zal voor de derde keer dé landelijke zoektocht naar Holland’s Best Make-up Artist plaatsvinden. Dè wedstrijd tussen getalenteerde visagisten, allemaal hetzelfde doel: Top Visagist worden. Deelname aan deze wedstrijd geeft beginnende, maar ook ervaren visagisten een boost in hun carrière. De winnaar mag zich namelijk de titel “Holland’s Best Make-up Artist 2012” toe-eigenen.

Populaire programma’s als America’s Next Top Model en Project Catwalk zijn een inspiratie geweest voor dit Nederlandse format. Gezocht wordt naar de beste visagist die zijn/haar vak verstaat en naast een flinke dosis enthousiasme over voldoende kennis en creativiteit beschikt om zich Holland’s Best Make-up Artist 2012 te mogen noemen.

In deze unieke wedstrijd strijden de visagisten, naast de felbegeerde titel Holland’s Best Make-up Artist, ook om een geldbedrag van EUR 1000,00 een masterclass te volgen bij BEAUTYPARTNER en een uitgebreid make-up pakket van sponsor Collistar.

De deelnemers van voorgaande jaren zijn inmiddels goed op weg in hun carrière als visagist. BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, biedt hierin begeleiding. Voor wie wil werken in de beauty/cosmeticabranche is dit bij uitstek de manier om aan een vaste baan te komen, ingezet te worden voor projecten en losse opdrachten van onder andere cosmeticamerken en andere bedrijven in de beauty en fashion industrie.

De deelnemende visagisten maken op zondag 7 oktober een creatie welke beoordeeld zal worden door een vakjury die er van overtuigd moet worden dat de visagisten beschikken over creativiteit en vakkennis. Ook kan er door het publiek online gestemd worden voor de publieksprijs.

Het thema van dit jaar is "Runway Fall 2012, Forrest Inspirations". Aanmelden als deelnemer aan deze wedstrijd kan via http://www.beautypartner.nl/hollands-best-make-up-artist

Voor de redactie:

U kunt voor beeldmateriaal, interviews en meer informatie contact opnemen met Wendy Buiter, organisator Holland’s Best Make-up Artist. Meer informatie kunt u lezen op http://www.beautypartner.nl/hollands-best-make-up-artist

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam
T 010 – 417 7 417
F 010 – 417 7 418

www.beautypartner.nl
events@beautypartner.nl

deel deze pagina: