De Vastgoedstyliste start met actie ‘Mijn december gedachte’

Persbericht geplaatst door tamaratijdink op 12-12-2014
De Vastgoedstyliste start met actie ‘Mijn december gedachte’

DOETINCHEM – Het Doetinchemse bureau voor verkoopstyling De Vastgoedstyliste start vandaag met de actie ‘Mijn december gedachte’. De Vastgoedstyliste wil mensen aansporen een ander persoon een nieuwe start van het nieuwe jaar te gunnen.

Initiatiefneemster Tamara Tijdink kijkt zelf terug op een bewogen jaar met veel veranderingen, maar kijk ook vol nieuwe energie uit naar 2015. Zij beseft zich door haar werk in de verkoopstyling dat dit niet voor iedereen zo is.

“Er zijn veel mensen die deze maand meer dan ooit beseffen dat het krap wordt in hun portemonnee. Mensen die geen kerstinkopen kunnen doen, omdat er andere prioriteiten zijn. De hypotheek bijvoorbeeld.”, aldus Tijdink. “Iedereen heeft een eigen reden om zijn of haar woning te koop te zetten. Daar zitten ook minder leuke verhalen tussen.”

In de actie ‘Mijn december gedachte’ kan men iemand opgeven die een nieuwe start van 2015 gegund wordt. Dat kan zijn omdat er een huis verkocht moet gaan worden of al heel lang te koop staat maar de verkoop niet lijkt te lukken. Iemand die nieuwe woonruimte gaat betrekken en hulp kan gebruiken bij de inrichting, een frisse wind door een bestaand interieur of hulp voor iemand die al jaren aan het opruimen is, maar niet verder komt. Maar ook bijvoorbeeld een ondernemer die een nieuw bedrijf gaat openen of wil gaan verbouwen. Je kunt dan denken aan de inrichting van een bedrijfspand of werkplek.

Als reden om deze actie te starten noemt Tijdink: “Als startende ondernemer zijn mijn mogelijkheden ook beperkt, maar mijn vader leerde me vroeger al: 'Je kunt niet alles. En dat hoeft ook niet. Als je maar doet wat je kan doen.' Met dat in mijn achterhoofd, heb ik besloten dat ik deze maand graag iets extra's wil doen met mijn bedrijf en dit is wat ik kan doen.”

Meer informatie over deze actie van De Vastgoedstyliste is te vinden op www.devastgoedstyliste.nl.

Voor de redactie:

Contactinformatie Tamara Tijdink: tamara@devastgoedstyliste.nl
(06) 422 12 535

Meer informatie over De Vastgoedstyliste http://www.devastgoedstyliste.nl
Fotocredit: PR, afbeelding vrij te gebruiken.

deel deze pagina: