De vernieuwde website samenkramen.nl in de lucht

Persbericht geplaatst door samenkramen.nl op 01-03-2011
De vernieuwde website samenkramen.nl in de lucht

Alkmaar, 15 maart 2011

De kraamperiode is een geweldige, maar erg hectische tijd.
Om de kraamtijd bij kersverse ouders zo "ontspannen" mogelijk te laten verlopen, heeft René Lauritsen de website samenkramen.nl opgericht. Samenkramen is een plaats waar(aanstaande) ouders de mogelijkheid hebben om informatie in te winnen over de zwangerschap, de kraamtijd en borstvoeding, vragen te stellen en een online kraamvisite-plan-agenda te beheren.

Primeur in Nederland

Het inplannen van het kraambezoek via een online agenda is een primeur in Nederland. Door dit unieke concept hoeven kraamgezinnen minder telefoontjes te beantwoorden en hebben ze minder stress in een periode waarin rust belangrijk is. Op dochtersite "zwangerenvragen" staat een team van deskundigen klaar met advies: een diëtist, lactatiekundige en kraamadviseuse geven antwoord op dringende vragen. Tevens organiseert samenkramen diverse interessante acties en aanbiedingen, zoals een leuke korting op digitale geboortekaartjes of het winnen van een professionele fotosessie op locatie.

Goed doel

Samenkramen denkt niet alleen hardop voor kraamgezinnen in Nederland, maar ook aan vrouwen in derdewereldlanden wordt de nodige aandacht besteed. Kraampakketten die over zijn of waarvan een deel niet gebruikt is, worden ingezameld voor de stichting BabyHope, met als doel vrouwen in de armste delen van de wereld meer hygiëne tijdens de bevalling en kraamtijd te garanderen.

Over bedenker en oprichter René Lauritsen

"Al reeds 12 jaar ben ik werkzaam in de kraamzorg als planner. Mijn jarenlange ervaring in deze functie leert mij dat er nog heel veel vragen zijn ten aanzien van de kraamtijd. Dit ondanks het feit dat iedere moeder zich een ervaringsdeskundige noemt. Onder mijn motto
“Ontspannen bevalt het best”, probeer ik zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van kraamgezinnen en hun kraamtijd zo ontspannen mogelijk te laten verlopen."

Website: http://www.samenkramen.nl

deel deze pagina: