Definitief afvallen en gezond leven tijdens 90 day challenge

Persbericht geplaatst door ikwilpubliciteit op 24-09-2013
Definitief afvallen en gezond leven tijdens 90 day challenge

ALMERE – Waarom lukt het zo weinig mensen om hun droomfiguur te bereiken? Dit geheim wordt onthuld tijdens de 90 day challenge die in januari 2014 van start gaat. Nog nooit was er eerder in Nederland een programma dat zulke mooie resultaten boekte met zoveel mensen.

Een uitdaging van 90 dagen waarin deelnemers voor eens en voor altijd de knop omzetten naar een nieuw leefpatroon en nieuwe gezondheid. Zonder poeders en pillen, strenge diëten of Spartaanse trainingen op een sportschool. Met de 90 days challenge krijgen deelnemers heel bruikbare tools om definitief af te rekenen met overtollige kilo’s .

Gezond leven is een hoofdzaak
De 90 days challenge werkt heel eenvoudig: Het programma is vorig jaar uitgetest op een kleine groep van 25 deelnemers. Het overgrote deel van de groep heeft niet meer opgegeven en hun droomfiguur bereikt. Ze geven bovendien aan zich allemaal fitter en energieker te voelen. Ze zitten lekker in hun vel. Wie wil dat nu niet?
‘Gezond leven is een hoofdzaak’ is het thema van de 90 days challenge. Het begint allemaal ‘tussen de oren’. Wie eenmaal weet wat nodig is om een droomfiguur te bereiken en te behouden, snapt niet waarom het al die vorige keren zoveel moeite heeft gekost. Het is ontzettend simpel.

Kick off
De 90 days challenge is dé manier om af te rekenen met teleurstelling bij voorgaande diëten, poeders, pillen of sportscholen. Kom naar de kick-off begin januari 2014 en ervaar hoe effectief dit werkt. Exacte tijd en locatie volgen, afhankelijk van het aantal deelnemers.
De eerste 100 aanmelders krijgen een enorme korting van maar liefst 60%! Het programma kost normaal € 2,50 per dag, wat voor 90 dagen neerkomt op € 225,-. De eerste 100 aanmeldingen mogen meedoen voor € 1,- per dag. Dat is 60% keiharde korting!
Begin dus maar vast met het uitzoeken van een mooie bikini of zwembroek voor de zomer van 2014 en start met dromen, het bijpassende figuur is onderweg!

Meer info vind je op www.gezondleveniseenhoofdzaak.nl