Delphin Palace

Persbericht geplaatst door magicland op 16-09-2012

Delphin Palace Hotel, de parel van Lara! Een stijlvol gebouwd hotel, de buitenkant doet u denken aan een paleis uit een sprookje. Binnen in het hotel wordt het sprookje voortgezet en wordt u koninklijk ontvangen en behandeld tijdens uw gehele vakantie. Uw verblijf in Delphin Palace zal er een zijn om nooit meer te vergeten!

Delphin Palace ligt direct aan het brede Lara strand. Het centrum van Antalya ligt op ca. 15 km. In de omgeving van het hotel vindt u diverse winkeltjes en terrasjes. Er is een bushalte voor het hotel.

Het luxueuze Delphin Palace beschikt over 557 kamers. Voor uw consumpties kunt u zich richten tot de diverse restaurants en bars, waaronder het hoofdrestaurant, wel 7 à la carte restaurants (Otomaans, Chinees, Italiaans, Japans en sushi, Mexicaans, Frans en vis) en 6 gezellige bars, waaronder een lobbybar, poolbar en beachbar. Tevens is er een patisserie, snackbar en een cafetaria aanwezig. Delphin Palace biedt u alles wat u maar nodig zou kunnen hebben tijdens uw vakantie: Internetfaciliteiten, dokterservice, supermarkt, babysit service, wasserette, gezondheidscentrum, kapper, beautysalon, TV ruimte, discotheek, diverse winkeltjes en een heuse openluchtbioscoop. In de tuin liggen verschillende spectaculaire buitenzwembaden met aparte kinderbaden, een binnenzwembad met kinderbad, een Aquapark met glijbanen en heerlijke zonneterrassen met gratis ligbedden en parasols en een badhanddoekenservice. Ook aan de kleintjes is gedacht; Delphin Palace heeft een kinderspeelplaats, miniclub (4-12 jaar), minidisco en een kinderbuffet.