Die traditioneel gezellige stoffenmarkt

Persbericht geplaatst door Floris op 19-05-2016
Ondanks de moderne, digitale ontwikkelingen, blijft de Nederlandse markt altijd haar charme behouden. De eetkraampjes, de groente, en -fruitmarkt, de verschillende soorten kaas en de kleurrijke stoffen. De traditie houdt stevig stand en zal dat de komende tijd nog wel blijven doen. Op weinig plekken is het zo gezellig als de traditionele Nederlandse markt. In vrijwel alle Nederlandse gemeentes is wel een traditiegetrouwe markt te vinden. Een van de markten die daar letterlijk het meest in opvalt is toch wel de kleurrijke stoffenmarkt. Door de enorme variatie aan bijzondere kleuren is de stoffenmarkt een bijzondere aangelegenheid.

Voor de handige creatieveling
De stoffenmarkt is er voor die handige doe-het-zelver, de creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. De sfeer is er uniek en de kleuren beelden deze sfeer uit. En de tijd dat we dingen vooral zelf willen maken en ondernemen is weer helemaal terug. We hebben met het internet een legio aan inspiratiebronnen aan onze voeten liggen, maar we vallen altijd weer terug op die ouderwets gezellige stoffenmarkt. Een stoel of jurk zelf willen maken. Een jas of het slaapkamer interieur zelf willen samenstellen. We willen de regie in eigen handen houden en anders zijn dan anders. De stoffenmarkt is de laatste jaren weer bezig aan een ware opleving. De vrolijke stoffenmarkt is nog nooit zo populair geweest

Waar zorgvuldigheid voorop staat
Omdat het uitwerken van onze creatieve ingevingen vooral inspiratie en tijd kost willen we een goede beslissing maken. We willen een mooi lap stof dat ook lang stand houdt en nog jaren meegaat. Onze aankoop moet daarom even betaalbaar als duurzaam zijn. Je wilt daarbij een beroep kunnen doen op deskundigheid om zo het maximale uit je ingevingen te halen. Bij Maurits Fabrics beschikken we over de ervaring én passie die je van een deskundige mag verwachten. Wij verstaan ons vaak en zijn jou graag van dienst. Je vindt Maurits Fabrics op verschillende markten in Nederland en Duitsland. Ook heten we je van harte welkom in onze webshop met vele stoffen.