Direct besparen op energie rekening met Kunststof Kozijnen

Persbericht geplaatst door ZwetslootKozijnen op 17-02-2013
Direct besparen op energie rekening met Kunststof Kozijnen

Woningeigenaren kunnen direct besparen op de energie rekening met de kunststof kozijnen, ramen en deuren van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek.

Kunststof kozijnen isoleren van zichzelf zeer goed. Met de nieuwe kozijnen van Zwetsloot zijn de kozijnprofielen met PUR schuim gevuld voor nog hogere isolatie waarden en een extra besparing op de stook kosten.

Door de strengere eissen in het bouwbesluit van 1-2-2013 moeten kozijnen aan hogere isolatie waarden voldoen in de nieuwbouw. De U waarde is gesteld op 1,65 W/m2.k. Het geschuimde kunststof kozijn zit hier ruim onder met 0,76 en is klaar voor komende aanscherping van de isolatie waarde. Op www.zkkf.nl staat de U waarde beschreven.

Een houten achterdeur kan al niet meer aan deze eis voldoen en moet worden uitgevoerd in zachthout of volledig met 3 dubbel glas worden beglaasd (zonder borstwering of schopschot). Bij de volgende aanscherping zullen meer houten kozijnen niet meer aan de isolatie waardes kunnen komen. Ook enkele kunststof profiel en kunststof kozijn leveranciers zullen aanpassingen moeten doen.

Naast de kostenbesparing op de stookkosten is er ook de btw verlaging naar 6% op renoveren en verbouwen van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014. Een voordeel van 15%.

Onze slogan: kunststof kozijnen, ramen en deuren: waarom niet? word dus nog meer kracht bijgegeven.

Kijk op www.zkkf.nl voor alle informatie en honderden foto's of neem contact op via info@zkkf.nl of 071-3419621

Voor de redactie:

U waarde staat voor de warmte die per uur, per vierkante meter en per graad temperatuurs verschil verloren gaat door een constructie (glas, kozijn, wand of dak). Ug (glas) is de glaswaarde, Uf (frame) is het kozijn zonder glas, Uw (window) is het kozijn met glas

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van ZwetslootKozijnen: