Disneyland Parijs

Persbericht geplaatst door magicland op 16-09-2012

Disneyland Parijs, deze twee woorden maken bij veel kinderen en ouders veel emoties los. Uiteraard in de meest positieve zin, welk kind en welke ouder wil er nou niet er naar toe. Zien wat je op tv gezien hebt, horen wat je van familie of kennissen hebt gehoord. Voelen wat je in je dromen hebt gevoeld. We kunnen stellig beweren dat ieder kind, ieder ouder, ieder volwassen eens in zijn leven het pretpark bezocht moet hebben. Do it “once in your lifetime” like geschreven te zijn voor dit prachtige oord.

Het park is een van de populairste pretparken van Europa. Jaarlijks opent Eurodisney Parijs haar deuren voor meer dan 15 miljoen bezoekers over de hele wereld. Het gastpark biedt met zeven hotels onderdak aan al haar bezoekers. Wil men een wat gebudgetteerde verblijf, dan zijn de partnerhotels een goed alternatief. Deze hotels bevinden zich buiten het pretpark maar bevinden zich absoluut op korte (rij)afstand van het park. Reist u met eigen vervoer naar Parijs, dan zijn deze hotels absoluut een goed alternatief.

Disneyland Parijs viert haar 20 jarige bestaan in Europa en dit wordt dan ook overal met grote vreugde aangekondigd. Wacht niet te lang en maak gebruik van een van de vele acties die Disneyland aan haar liefhebbers toekent. Kortingen lopen op tot wel 40% op toegang en verblijf. We attenderen u dat de actie loopt tot 30 september 2012. Laat de actie u niet ontglippen en boek nu op MagiclandParijs.nl

Voordelig boeken kan van 21 augustus 2012 tot en met 27 maart 2013. En voor wat betreft het organiseren van het reisje naar Parijs, daar heeft u tijd genoeg voor aangezien het park tot en met 27 maart 2013 bezocht kan worden onder deze voorwaarden.

Tijdens de actieweken, ter twintigjarige jubileum, is toegang en verblijf voor kinderen helemaal gratis. U leest het goed, gratis. Echter zijn daar wel voorwaarden aan verbonden en deze kunt u terug vinden op onze website.

Ga nu naar www.magiclandparijs.nl en boek je reis. Verwezenlijk je wens, de wens van je kind en van je gezin nu met de lopende prachtige actie.

Magic Land Parijs