Doe mee met de vakantiefotowedstrijd van Webprint.nl en maak kans op iPad3!

Persbericht geplaatst door webprint op 08-08-2012
Doe mee met de vakantiefotowedstrijd van Webprint.nl en maak kans op iPad3!

Oldenzaal, 23 juli 2012 – Waar je ook bent, houd je camera in de aanslag. De Webprint Vakantiefotowedstrijd gaat de hele wereld rond. Elk kiekje, waar ook ter wereld gemaakt, maakt kans op grandioze prijzen. Je moet de foto wel even uploaden en voorzien van een korte omschrijving. Vervolgens maak je kans op de hoofdprijs; de nieuwste iPad.

Vakantie is het moment om foto’s te maken. Of je nu aan de andere kant van de wereld bent geweest of je hebt op een regenachtige dag een dierentuin in Nederland bezocht, elke foto maakt bij de Webprint Vakantiefotowedstrijd evenveel kans. Uit de foto’s met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Wij zijn benieuwd naar jouw ultieme vakantiemoment.

Vakantiefotowedstijd bij Webprint.nl
Stuur voor 30 september 2012 je vakantiefoto in en maak kans op een iPad3. Onder de deelnemers worden ook verschillende formaten foto op canvas, foto op plexiglasen 30x een Fotoalbum Magini verloot. Kies snel je favoriete vakantiefoto en upload de foto.

Hoe werkt het?
Ga naar Webprint.nl/fotowedstrijd/dewereldrond en upload je foto. Na het toevoegen van een pakkende titel en een korte uitleg over de foto kan er gestemd worden via Facebook, Hyves en Google +. Uit de foto’s met de meeste stemmen worden de winnaars gekozen. De eerste foto’s zijn al ingezonden, je kunt ze bekijken via Webprint.nl/fotowedstrijd/dewereldrond.

Over Webprint.nl
Op Webprint.nl maak je eenvoudig en voordelig fotoalbums, canvas, posters en kaarten met je eigen foto’s. Daarnaast kun je nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met het speciale bestelprogramma van Webprint.nl gaat dat allemaal heel snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Natuurlijk behoort ook het maken van 'gewone' fotoafdrukken op vele formaten tot de mogelijkheden. Alle bestellingen van Webprint worden bovendien razendsnel in huis bezorgd. Ook kun je met je smartphone een fotoalbum samenstellen en