Dokteronline introduceert unieke vruchtbaarheidsmonitor

Persbericht geplaatst door dokteronline op 02-02-2014

Dokteronline.com heeft een uniek product toegevoegd aan haar assortiment: de Cyclotest Cyclusmonitor. De cyclusmonitor is in 2 varianten verkrijgbaar, de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor en de Cyclotest Baby Cyclusmonitor. Met beide cyclusmonitors kunnen vrouwen zien wanneer de vruchtbare periode in de maandelijkse cyclus zich aandient. Super handig dus voor vrouwen die geen (hormonale) anticonceptie meer willen gebruiken en voor vrouwen die graag zwanger willen worden!

Hoe werkt de Cyclotest Cyclusmonitor?
De meter werkt volledig op basis van de basale lichaamstemperatuur. Rond de eisprong (ovulatie) stijgt de lichaamstemperatuur van de vrouw ongeveer 0.2 tot 0.5 graden Celsius. Houd deze temperatuurspiek elke maand bij en er vormt zich een patroon. De Cyclotest Cyclusmonitor geeft na het meten van de temperatuur in de ochtend direct aan of de vrouw zich in een vruchtbare, zeer vruchtbare of niet-vruchtbare periode bevindt.

Test met zeer hoge betrouwbaarheid
De betrouwbaarheid bij het gebruik van de Cyclotest is 97%. Vrouwen hebben zelf invloed op de betrouwbaarheid. Gebruiken zij de Cyclotest in combinatie met een ovulatietest van Cyclotest, ook te bestellen via Dokteronline.com, dan is de betrouwbaarheid zelfs een ijzersterke 99%. Dat is net zo hoog als bij de anticonceptiepil!

De Cyclotest Cyclusmonitor hoeft slechts eenmalig aangeschaft te worden. Vrouwen die een betrouwbaarheid van 99% willen halen kiezen echter ook voor de Cyclotest ovulatietest. Deze en vele andere medische producten zijn te bestellen bij Dokteronline.com, de online apotheek van Nederland.

deel deze pagina: