Down met Dromen

Persbericht geplaatst door DownmetDromen op 24-05-2011
Down met Dromen

Down met dromen

Iedereen heeft dromen, maar weinig mensen kunnen hun droom realiseren. Veel mensen weten niet hoe ze dat zouden kunnen doen. Down met Dromen laat zien met een éénmalig project dat het mogelijk is om een persoonlijke droomomgeving te realiseren. Het Droom-team zet zich in om de droomomgeving van kinderen met het syndroom van Down zo werkelijk mogelijk te maken.

Schilder je droom
Down met Dromen organiseert op woensdagmiddag 1 juni een leuke dag waarop de kinderen de gelegenheid krijgen hun dromen op canvas te schilderen. Dit kan bijvoorbeeld een droombaan zijn of een omgeving. Het Droom-team gaat vervolgens alle mogelijkheden aan om deze droom na te bootsen in een fotosetting.

De kinderen gaan vervolgens op zaterdag 11 juni in de setting van het zelfgemaakte schilderij op de foto.

Expositie
Als groot, afsluitend evenement organiseert Down met Dromen op maandag 13 juni een expositie, waar het schilderij en de foto van de kinderen wordt getoond. De expositie is bedoeld voor de kinderen, hun familie en verzorgers, de pers en andere geïnteresseerden.

Aanmelden
Wij zijn op zoek naar kinderen en jong-volwassenen tussen de 10 en 25 jaar met het Downsyndroom, woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Meer informatie over aanmelden, sponsoring, over ons en meer informatie over het programma. Check onze website: www.downmetdromen.nl

deel deze pagina: