Drie nieuwe medewerkers bij I.R.I.S. versterken het team

Persbericht geplaatst door Influx PR op 27-10-2014
Drie nieuwe medewerkers bij I.R.I.S. versterken het team
Sittard, 27 oktober 2014 - Het team van I.R.I.S. - gespecialiseerd in Intelligente Document­herkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) - is met drie nieuwe collega's uitgebreid. Als Technical Support Engineer gaat Ruud Palmen zich bezig houden metgespecialiseerde support voor ECM software. Erik de Heus is aangesteld als Project Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten en opdrachten. Als Functional Consultant houdt Ruud van der Kamp zich onder andere bezig met pre-sales en het inventariseren van requirements.
Ruud Palmen (25) was Systeembeheerder bij ING. Zijn werkzaamheden lagen op het vlak van applicatie support, het beheren van gebruikers en computers, educatieve informatie verstrekken betreffende software en hardware support."Nu richt ik me als Technical Support Engineer op gespecialiseerde support (op locatie bij klanten) voor Enterprise Content Management (ECM) software - voornamelijk OpenText. Natuurlijk ook op applicatie­support met betrekking tot de modules die door I.R.I.S. zelf zijn ontwikkeld en support en managen van Microsoft SQL Server 2008 en 2012."
Erik de Heus (32) werkte als Projectleider/ infra-specialist bij de Stichting Radar op middelgrote tot grote projecten, gericht op Domotica en zorg alarmering toepassingen. "De Project Manager is verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten en opdrachten binnen het gehele delivery team. Dat kunnen zowel in- als externe opdrachten zijn die gerealiseerd dienen te worden binnen gestelde tijd en budget, moeten voldoen aan de I.R.I.S. kwaliteit en standaarden en normen uitgevoerd conform de door I.R.I.S. opgestelde procedures."
Ruud van der Kamp (25) was als Test Consultant bij KZA verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden/coördineren en uitvoeren van de teststrategie in verschillende projecten. "Als Functional Consultant bij I.R.I.S. ben ik deels verantwoordelijk voor de pre-sales. Daarnaast zal ik voornamelijk bezig zijn met het inventariseren van requirements en de vertaling hiervan naar een functioneel ontwerp. Na een correcte verwerking van de requirements zal ik het implementatietraject begeleiden en WorkSite-trainingen verzorgen."
Groeiend I.R.I.S. team: 19 november informatiesessie in Amsterdam"Bij I.R.I.S. zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde consultants op het gebied van Enterprise Content Management: OpenText Content Suite en AGA, HP Autonomy WorkSite en intelligente Scanning. Onze nieuwe teamleden zijn hiervan een goed voorbeeld", zegt Peter Aarts, Delivery Manager I.R.I.S. Nederland. "Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging , dan informeren wij je graag over carrièremogelijkheden binnen onze ambitieuze en groeiende I.R.I.S.- organisatie."Op 19 november aanstaande wordt tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Hogehilweg 10 in Amsterdam een informatie sessie gehouden. Er zijn ervaren consultants en leden van het management team aanwezig die graag je vragen beantwoorden en hun ervaringen met je willen delen. Geïnteresseerden kunneneen bericht (joselle.pieters@flexibility.nl) zenden om zich aan te melden.

I.R.I.S. Nederland BV - Bergerweg 170 - 6135 KD Sittard
Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 - e-mail:
info@iriscorporate.com - internet: www.irisecm.com - www.iriscorporate.com.

Voor de redactie:

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amsterdam en Sittard (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.irisecm.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: