Dries Roelvink op DatingFair, Jaarbeurs Utrecht

Persbericht geplaatst door WellEvents op 02-06-2015
Dries Roelvink op DatingFair, Jaarbeurs Utrecht

DatingFair; een uniek lifestyle evenement van Well Events BV

Za 20 en Zo 21 juni, Jaarbeurs Utrecht.

DatingFair is een vernieuwend lifestyle evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen. Dus producten om jezelf aantrekkelijker te presenteren, diensten om je persoonlijkheid aantrekkelijker te maken en boeiende presentaties en workshops die aansluiten bij het complete daten. En natuurlijk niet te vergeten dating zelf met verschillende formules zoals Speed&Daten, Mix&Match, Dance&Date en Lounge&Talk.

Het aanbod op DatingFair is ook voor mensen die al een date of relatie(s) hebben interessant. Vele interessante presentaties en workshops maken je ook bewust hoe je je bestaande relatie(s) kan onderhouden en boeiender kan maken!

DatingFair biedt de real deal! Het complete daten voor echte mensen voor echte matches.... En de producten en diensten om je daarbij te helpen.

DRIES ROELVINK

Met trots maakt DatingFair bekend dat op zondag 21 juni Dries Roevink een optreden geeft. Om 15:00 uur geeft hij een half uur lang acte de présence in zijn zo bekende enthousiasmerende stijl. Wees erbij en ervaar hoe speeddating naar een nieuw niveau stijgt op DatingFair met de sfeer van een optreden van Dries Roelvink.

PRESENTATIES

DatingFair heeft een mooi programma weten samen te stellen met bijzondere presentaties en workshops waarmee onze bezoekers bijzondere inzichten en vaardigheden kunnen krijgen. Inzichten in hoe relaties werken, hoe sociale programmeringen ons dagelijkse leven beïnvloeden en hoe aantrekkelijker te worden. Kom er ervaar het aanbod op DatingFair. Hier de [link] naar het volledig overzicht van ons programma.

SPEEDDATEN

Het hele weekend is er doorlopend de mogelijkheid om te speeddaten op het speciaal daarvoor ingerichte Date Square. Zo vaak als je wilt. En heb je een klik, dan kun je gezellig plaatsnemen aan een van de vele bankjes of Lounge&Talk areas om elkaar verder te leren kennen. Zo zorgt DatingFair voor de perfecte ambiance om een nieuwe date te ontmoeten.

Samenvatting

Well Events B.V. lanceert DatingFair, een lifestyle evenement dat op een vernieuwende en unieke manier inspeelt op een culturele verandering wat betreft relaties en daten.

DatingFair biedt alle aspecten die een rol spelen bij dating met exposanten, presentaties, workshops en datingactiviteiten. Zowel de buitenwereld van uiterlijke verzorging, als de binnenwereld van iemands persoonlijkheid komen aan de orde. Zo geeft DatingFair vorm aan het motto; Het complete daten. Voor echte mensen voor echte matches.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Wij zijn beschikbaar voor interviews, voor artikelen in drukwerkmedia, voor radioprogramma’s en voor televisieprogramma’s. Mogelijke thema’s zijn;

1:“Is er nog ruimte voor het traditionele huwelijk in de toekomst?”, of

2: ”Vormt de opkomst van dating een bedreiging voor het traditionele huwelijk?”, of

3: “Komt dating als cultureel fenomeen nu in een volwassen fase?”.

Bij publicatie, zowel in offline media als online, zien wij graag een link of verwijzing opgenomen naar; www.DatingFair.nl.

Informatief is de DatingFairflyer:

http://www.datingfair.nl/upload/documents/Flyer_Jij_komt_toch_ook.pdf

Ook is er een actieve Facebookpagina:

https://www.facebook.com/datingfair

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rob van der Well

Telefoonnummer: 06-52888335

E-mail: rob@wellevents.nl

Biesdelselaan 7-G

6881CA, VELP

website: www.wellevents.nl

website: www.datingfair.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van WellEvents: