Droomdebuut voor Saker Sportscars in Barcelona 24H

Persbericht geplaatst door Saker Sportscars op 27-09-2011
Droomdebuut voor Saker Sportscars in Barcelona 24H

Afgelopen weekend heeft de Saker RapX in standaard Cup uitvoering zich bewezen in de 24uurs endurance race van Barcelona. Op zaterdag gingen 67 auto’s in diverse klassen van start op het Circuit de Catalunya om de uitputtingsslag aan te gaan.

Saker Sportscar heeft haar doel te finishen tijdens het debuut in een 24 uursrace meer dan waargemaakt. De Saker RapX kwam zondagmiddag 12 uur over de finish als overwinnaar in de SP3 klasse!

Kortom: Een droomdebuut!

De race werd gestart door Bob Herber onder natte omstandigheden en met een langzaam opdrogende baan was het Saker Sportscars die als eerste team de overstap naar slicks aandurfde! Dat het een goede beslissing was bleek snel; Saker reed de top tien in en heeft zelfs 5eoverall gelegen!

De uren die volgden lieten de Saker coureurs zien enorm constant te kunnen blijven rijden, en wisten de rijders & de crew, de Saker zonder veel problemen op de baan te houden.

De eindoverwinning in de klasse en het gemak waarmee de Saker zijn rondjes maakte heeft zowel de rijders als Saker Sportscars doen besluiten hier zeker vervolg aan te geven. De lessen die geleerd zijn tijdens het debuut kunnen dan zorgen dat de Saker niet alleen voor de eindoverwinning in de klasse meedingt, maar ook in het algemeen klassement hoge ogen gooit.

De 24uurs Saker RapX heeft weinig tijd om af te koelen; komend weekend staat de Dutch Supercar Challenge in Spa op de kalender, de week erop de Saker Sportscar Challenge in Spa Franchorchamps en als climax van het seizoen de Saker World Final, 30 oktober in Zandvoort.

Voor de redactie:

Noot voor redactie: voor meer informatie zie www.sakersportscars.comof mail naar info@sakersportscars.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Saker Sportscars: