Droomhuwelijk verkrijgbaar bij de 2B-Married Bruidsbeurs 2012

Persbericht geplaatst door 2BHome op 15-06-2012
Droomhuwelijk verkrijgbaar bij de 2B-Married Bruidsbeurs 2012

Vroeger al aan het dromen over je sprookjeshuwelijk? Op de 2B-Married bruidsbeurs 2012 komen al jouw dromen uit! Zondag 23 september aanstaande vindt alweer de zesde editie van deze beurs plaats in 2B-Home Party & Business Centre.

Van dromerige bruidsjurken en prachtige bloemstukken tot de nieuwste haarmode voor de bruid en bruidegom. Alles is op deze kleine, / intieme, sfeervolle beurs aanwezig om uw bruiloft tot een succes te maken. 2B-Home heeft haar zalen omgetoverd tot een waar trouwparadijs die stellen samen met haar vrienden en/of familie van harte verwelkomt.

Organisaties uit de trouwbranche zijn vertegenwoordigd met een, in stijl aangeklede, stand waar je terecht kunt voor ideeën en informatie. Tevens kun je terecht voor de nieuwste bruidsmode die gepresenteerd wordt in een prachtige bruidsshow verzorgd door Yentl’s BruidsBoetiek. De 2B-Married bruidsbeurs heeft alle elementen in zich om jullie te inspireren voor de perfecte dag. Bij deze 2B-Married bruidsbeurs zorgen wij er voor dat niet alleen je bruiloft een plezier wordt, maar ook de voorbereidingen! Maak van je bruiloft een reis die je nooit zult vergeten.

In jullie drukke trouwschema mag deze beurs zeker niet ontbreken:
2B-Married bruidsbeursop zondag 23 september tussen 10:30 en 17:00 uur aan de Dr. J.W. Paltelaan 103 te Zoetermeer.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via deelnemende instanties en telefonisch bij 2B-Home Party & Business Centre. Tevens kunt u de toegangskaarten ook verkrijgen via info@2b-home.nl. Voorverkoop is € 5,- en aan de deur € 7,50.

Meer informatie over deze beurs of een andere activiteit van 2B-Home? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op: 079 - 316 00 66 of kijk op www.2b-home.nl

Voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Manja Wunderink
Manja.wunderink@2b-home.nl
079 – 316 00 66N

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van 2BHome: