Dufaco business center breidt service uit met webshop

Persbericht geplaatst door OSM op 19-05-2011
Dufaco business center breidt service uit met webshop

Recent is onafhankelijk telecomdealer dufaco business center gestart met een webshop op het gebied van telefonie, ICT en automotive. Naast het fysiek leveren van oplossingen binnen telecom en ICT aan organisaties kan – met de lancering van de webshop – iedereen de modernste producten aanschaffen binnen telecom en ICT. Deze combinatie is uniek voor Nederland. Met de introductie van de webshop wordt ook de service naar bestaande opdrachtgevers nog beter. Besparingen die worden behaald met de effectieve oplossingen van dufaco business center kunnen weloverwogen worden besteed door te investeren in de nieuwste producten en accessoires. Met de nieuwe webshop speelt dufaco business center tevens in op de continue groei van online kopen in Nederland. In 2010 winkelden 9,3 miljoen Nederlanders via internet. Dat waren er een half miljoen meer dan een jaar eerder.

Vertrouwd kopen

“We kregen steeds meer vragen vanuit de markt om onze producten ook overzichtelijk aan te bieden op internet”, vertelt Dave Weisz, directeur van dufaco business center. “Onze klanten konden al op onze kantoorlocatie in Nieuwegein de producten bekijken maar met de nieuwe webshop zijn de producten voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Dit bespaart hen tijd en zij kennen het bedrijf bij wie de producten online worden gekocht. Samen met onze ruime ervaring en kennis binnen telecom en ICT garanderen wij onze klanten zo de beste aankoop.’’ In de telecom en ICT webshop kunnen klanten nu nog vooral terecht voor producten binnen het segment mobiele telefonie. Producten binnen de segmenten ICT, automotive, tablets en accessoires zijn nu al beperkt beschikbaar maar worden in de loop van dit jaar volledig ingevuld. Het lanceren van een webshop voor telecom & ICT - door een onafhankelijke telecomdealer - is uniek voor Nederland.

Verschuiving gebruik smartphone

“Recent rapporteerde het gerenommeerde onderzoeksbureau Gartner dat het totaal aantal verkochte smartphones in Europa met 72% is gestegen in 2010. Ook Nederland laat daarin een significante groei zien”, vervolgt Weisz. “Wij zien dat de zakelijke groei met name wordt gegenereerd door een verdere uitrol binnen organisaties. Tot voor kort was de smartphone een gadget voor het management, nu zien we duidelijk dat ook de werknemers de smartphone gericht gaan gebruiken. De continue bereikbaarheid en toegang tot e-mail en bedrijfskritische applicaties spelen een steeds belangrijkere rol binnen een moderne bedrijfsvoering.” Dufaco business center biedt in haar webshop een ruim aanbod aan van smartphones. De nieuwste telefoons van alle grote merken worden tegen een aantrekkelijke prijsstelling gepresenteerd.

Over dufaco business center

Dufaco business center staat al meer dan 20 jaar voor hoogwaardige bereikbaarheids- en mobiliteitsoplossingen. Vanuit haar oorsprong in de auto-elektronica, is dufaco snel doorgegroeid tot een serieuze speler op het volledige gebied van de ICT-dienstverlening. Inmiddels mag dufaco business center zich een van de grotere onafhankelijke telecomdealers van Nederland noemen. Dufaco business center is altijd in beweging en op zoek naar de nieuwste oplossingen voor de zakelijke markt; alle deskundigheid onder één dak.