Duurzaamheid.nu inspireert met positief nieuws

Persbericht geplaatst door Duurzaamheidnu op 08-02-2016
Duurzaamheid.nu - brengt duurzaamheid een stapje dichterbij
Tilburg, 5 februari 2016 - Op maandag 8 februari om 12 uur gaat de nieuwssite Duurzaamheid.nu live. De website biedt lezers inspirerende artikelen over ontwikkelingen die duurzaamheid een stapje dichterbij brengen. Zo lees je wat je zelf kunt doen om duurzamer te worden, hoe het MKB duurzaam innoveert, en welke trends er in de maatschappij spelen.

Informeren en inspireren
Duurzaamheid.nu gelooft in de kracht van positief nieuws. “Door aandacht aan innovatieve ideeën en ontwikkelingen te geven, krijg je als lezer zin om zelf aan de slag te gaan”, aldus Bob Bishoen, oprichter van duurzaamheid.nu. Op de website staat nieuws over personen of bedrijven die, vaak tegen de stroom in, bijdragen aan positieve verandering. De artikelen zijn inspirerend, scherp, en hebben een originele insteek.

Podium voor MKB
Duurzaamheid.nu vindt het belangrijk dat MKB- bedrijven, die vanuit een duurzame visie handelen, meer naamsbekendheid en een groter marktaandeel verwerven. Bob Bishoen: “Deze MKB-bedrijven hebben authentieke producten te bieden, die goed zijn voor mens, dier en natuur. Neem bijvoorbeeld een bedrijf dat suikervrije jam maakt, wat vervolgens geen jam mag heten omdat het te gezond is. Die jam verdient onze aandacht.” Door het bieden van een podium waarop MKB-bedrijven zichzelf kunnen presenteren kan ook een breder publiek snel kennismaken met deze bedrijven.

Over Duurzaamheid.nu

Duurzaamheid.nu wordt gelanceerd op maandag 8 februari om 12 uur. Zij wil bijdragen aan verduurzaming van de maatschappij, door de nadruk te leggen op vooruitgang en positieve ontwikkelingen. Dit doet zij door middel van het plaatsen van inspirerende artikelen en het aanbieden van een podium voor MKB-bedrijven die vanuit een duurzame visie ondernemen.
deel deze pagina: