Eat2Gather lanceert CuliGay avonden

Persbericht geplaatst door Moonfish Text & PR op 24-04-2012
Eat2Gather lanceert CuliGay avonden

Culinair organisatiebureau Eat2Gather lanceert op 24 mei aanstaande een nieuw concept: de zogenaamde CuliGay workshops & diners. Kookworkshops in een ongedwongen sfeer, bedoeld voor homo's om andere single gays te ontmoeten én lekker te koken op een sfeervolle lokatie in Amsterdam. Het streven is dat dit een maandelijks terugkerend event gaat worden dat de mogelijkheid biedt elkaar te ontmoeten op een andere manier dan in het uitgaansleven.

Nieuw concept

Karien Olthof, eigenaresse van culinair organisatiebureau Eat2Gather, organiseert al jarenlang kookworkshops en culinaire uitjes voor bedrijven, families, vrienden en singles. Maar toen zij binnen haar vriendenkring onderzoek deed naar leuke culinaire activiteiten voor single gays, viel het haar op dat er voor deze specifieke doelgroep niet zo veel wordt georganiseerd op dat gebied. De opmerking van veel homo's was dat je om singles te ontmoeten ofwel bent aangewezen op specifieke bars en nachtclubs, ofwel op ontmoetingssites. Reden dus voor Karien om aan de slag te gaan met het CuliGay-concept: een avondje ongedwongen koken en eten met elkaar op een hippe lokatie in Amsterdam.

Mensen ontmoeten

Kookworkshops voor singles worden wel vaker georganiseerd, maar zo specifiek voor homo's is dat niet het geval, terwijl die behoefte er wel blijkt te zijn. ,,We richten ons tijdens de kookworkshops in principe op single gays," aldus Karien, ,, maar de nadruk ligt tijdens deze avonden op het ontmoeten van gelijkgestemden, niet persé op het daten. In de gezellige keuken van de kookstudio - die gevestigd is in een oude school - gaat dat allemaal op een heel spontane manier en ontstaan binnen korte tijd de leukste contacten. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke avond, een vriendschap of meer, een leuke tijd zul je zeker hebben." Op donderdag 24 mei 2012 zal de eerste CuliGay-avond plaatsvinden. Er zijn al veel enthousiaste reacties vanuit de gayscene bij Eat2Gather binnengekomen, en als het inderdaad een succes is zal het een maandelijks terugkerend event worden.

Hoe de avond eruit ziet

Na ontvangst in de sfeervolle keuken is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onder het genot van een lekker drankje ga je samen aan de slag met de ingrediënten die klaar liggen. Het thema kan variëren van Italiaans tot tapa's - niet enorm ingewikkeld, wel lekker. Het CuliGay arrangement is geschikt voor homo's vanaf 30 jaar tot een jaar of 49. Jongere of oudere heren zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar dit zal de gemiddelde leeftijdsgroep zijn. De avonden beginnen om 19.00 uur en zijn om ca. 22.30 uur afgelopen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Eat2Gather opgeven voor de open inschrijvingsavond op donderdag 24 mei 2012. Ook op 28 juni staat er een CuliGay-avond in de agenda. Op de hoogte blijven kan ook door lid te worden van www.facebook.com/CuliGay.

Over Eat2Gather

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in culinaire evenementen, workshops, netwerkbijeenkomsten, familie- en bedrijfsuitjes. Dit kan variëren van een culinaire wereldtour door Amsterdam tot en met een kruidenworkshop of een les tafeletiquette - het doel is om mensen bijeen te brengen door middel van verschillende culinaire activiteiten. Ongedwongen, leerzaam én leuk. Eat2Gather werd in 2007 opgericht door Karien Olthof (1980), een jonge onderneemster met organisatietalent en een voorliefde voor lekker eten, drinken en gastvrijheid. In 2008 was Karien finaliste bij de Columbus trofee, een aanmoedigingsprijs voor jonge en eigenzinnige ondernemers.

Voor de redactie:

Meer informatie: www.eat2gather.nl

Nieuwsbrief: op de hoogte blijven van het laatste nieuws kan via www.eat2gather.nl/nieuwsbrief

Social links: Twitter: @Eat2Gather, Facebook: http://www.facebook.com/Eat2Gather

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Ravianne van Vliet, Moonfish Text & PR,ravianne@moonfishpr.com, 06 511 390 82