ECM-Services stelt nieuwste XINO S700-scanner beschikbaar in Nederland

Persbericht geplaatst door Influx PR op 29-02-2012
ECM-Services stelt nieuwste XINO S700-scanner beschikbaar in Nederland

Flexibiliteit, productiviteit en winstgevendheid sleutelbegrippen voor nieuwe productiescanner

Lelystad – 29 februari 2012 - Voor de productieomgeving in digitalisering introduceert ECM-Services de XINO S700-scanner in Nederland. De scanner, ontwikkeld door het Duitse Microform, koppelt up-to-date scantechnologie aan productiviteit en goede betaalbaarheid. De investering in deze XINO S700-scanner, die ook wel de ‘workaholic’ wordt genoemd, is dus heel snel terugverdiend.

Johan de Lange, directeur ECM-Services: “Juist voor digitaliseringsoplossingen in een productieomgeving is een stabiele en productieve scanner noodzakelijk. Dat is eigenlijk de basis. Zonder dat bereik je nooit de optimale oplossing. Deze XINO S700 biedt alles wat een gebruiker zich kan wensen om de meest uiteenlopende documenten te digitaliseren. Of het nu om A4’tjes gaat, bonnetjes, nota’s, of dossiers, het gaat allemaal even snel en makkelijk door deze high-speed scanner. Bovendien zijn de documenten onmiddellijk digitaal beschikbaar voor de organisatie.”

De XINO S700 is een ergonomisch – en maximaal flexibel instelbaar - uitgevoerde scanner die is gemaakt om de operator snel en efficiënt zijn werk te laten doen. Het lenssysteem, aangestuurd met de Microform Best Image Quality software, staat garant voor maximale kwaliteit van de images en de machine is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de scanner uitgerust met een wisselbaar papiertransportsysteem, zodat de documenten zowel aan de voor- als aan de achterkant kunnen worden verzameld. Hierbij bestaat tevens de mogelijkheid om tijdens scanning gelijktijdig de gebruikte Bar- en Patchcodebladen weer uit te sorteren.

“De XINO-capturingsoftware vormt een krachtig hulpmiddel om de gescande documenten efficiënt en effectief vast te leggen en te verwerken. Zeker in productieomgevingen wordt nogal wat gevraagd van zowel de machine als de software die de machine aanstuurt en de documenten afhandelt”, vervolgt De Lange. “Microform is erin geslaagd de perfecte combinatie te vinden tussen de S700-scanner en de XINO-capturingsoftware. De software is in staat om het maximale uit de scanner te halen voor wat betreft de kwaliteit van de images en de verwerkingssnelheid.”

Voor papierformaten, uiteenlopend van minimaal 60 tot 100 mm tot maximaal 315 bij 4000 mm, biedt de scanner de ideale oplossing in papierintensieve omgevingen waar grote aantallen documenten zijn en veel variatie bestaat in documentsoort en -typen. Scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit maakt voor deze machine geen verschil: alle wensen kunnen worden vervuld en met hoge snelheid tot 200 A4-documenten per minuut in 200 of 300 DPI fullcolor. “Alles aan deze machine is ontworpen voor lang en intensief gebruik. Niet voor niets is de slogan: perfection in production; dat wordt helemaal waargemaakt, ” aldus De Lange.

Voor meer informatie:
ECM-Services, Zeilweg 13, 8243 PK Lelystad - Postbus 1143, 8200 BC Lelystad.
Tel. +31 320 236155 - Fax: +31 320 236175 - E-mail: info@ECM-Services.nl
Website: www.ECM-Services.nl

Voor de redactie:

Over ECM Services
ECM-Services is actief op het totale dienstverlening gebied van Enterprise Content Management maar heeft zich gespecialiseerd op het gehele conversietraject. Dit vangt reeds aan bij de inventarisatie en mogelijke reorganisatie van een archief. Vervolgens staan de modernste conversie technieken ter beschikking en kan ECM-Services u van dienst zijn bij het op locatie, of in dienstverlening bij het conversiecentrum in Lelystad, converteren van analoge of digitale media. ECM-Services is meer dan 25 jaar actief op de conversiemarkt en heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging en kwaliteit in relatie tot de documentautomatisering. ECM-Services voldoet hierbij aan de hoogste standaarden die gebruikelijk zijn in de conversiemarkt. Meer informatie: www.ECM-Services.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR: Jakob Brons, Tel. 055 - 3663034 of ecmservices@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: