Eco-ondernemers slaan handen ineen

Persbericht geplaatst door printle1 op 05-02-2013
Eco-ondernemers slaan handen ineen

Duurzame ondernemers, dat zijn zowel de jongens van TWO-O als het team van Printle. Ze hebben een gedeelde liefde voor de natuur en dat is terug te zien in de producten die ze maken.

Waar Printle vooral praktische ecologische producten levert - duurzame cartridges en toners - focust TWO-O zich meer op de lifestyle zaken. Zij maken gadgets. Van hout. Door dit natuurlijke product als kernmateriaal te koesteren, verzekert TWO-O zich van een groene productie. Een gewilde gadget is de iPhone case gemaakt van bamboe. De keuze voor dit materiaal is simpel. Naast het feit dat bamboe zeer sterk is, en daardoor ideaal als beschermhoes voor je smartphone, is het ook nog eens ontzettend duurzaam.

In de ogen van deze twee bedrijven is duurzaamheid niet alleen een hot topic, het is vooral nodig. Dit betekent echter niet dat duurzaamheid opgedrongen moet worden. Door duurzame alternatieven te bieden voor alledaagse producten geef je de consument de keus. Ook Printle ziet hier het belang van in. Zij verkopen daarom eco-vriendelijke cartridges en toners in hun webshop ter vervanging van schadelijke traditionele inktpatronen. Door een duurzaam alternatief te bieden, voorzie je in deze behoefte zonder concessies te doen aan het milieu.

Printle en TWO-O willen samen bewijzen dat ook praktische zaken en mooie designs hand in hand kunnen gaan met een duurzaam product. Om de duurzame missie extra kracht bij te zetten hebben TWO-O en Printle een tijdelijke actie opgezet.

Bij een bestelling van minimaal €75 op www.printle.com ontvang je een gratis bamboe iPhone 4/4S case van TWO-O t.w.v. €39,95. De actie is geldig tot 1 maart 2013.

Voor de redactie:

Beeldmateriaal van de producten van TWO-O kunt u opvragen bij info@two-o.com. Oprichters van TWO-O Bob Koning en Rodny Heemskerk zijn beschikbaar voor interviews. Voor aanvragen mailt u naar info@two-o.com.

Voor meer informatie omtrent Printle neemt u contact op met Jan Bart Derksen via info@printle.com.