Economiedocu.nl haalt de 100 documentaires

Persbericht geplaatst door EconomieDocu op 07-08-2013

Dé website voor economische documentaires heeft in de eerste twee en halve maand van zijn bestaan meer dan 100 documentaires verzameld. Economiedocu.nl heeft vele kwalitatieve Nederlandse en Engelse documentaires van BBC, PBS en de VPRO gevonden en gebundeld voor een ieder die meer over economie wil weten.

Sinds de crisis van 2008 is ook de woordenschat van normale burgers verrijkt met vele termen en woorden uit het economische vocabulaire. Woorden als Troijka, oplopende staatsrente en eurobonds komen regelmatig terug in diverse journaals. Door deze doorwoekerende crisis zijn burgers steeds vaker op zoek naar verklaringen en informatie over economische onderwerpen.

Deze mensen biedt economiedocu.nl een verzameling van diverse documentaires om meer economische kennis op te doen. Sinds eind mei 2013 heeft economiedocu.nl meer dan 100 documentaires verzameld over de kredietcrisis, eurocrisis, banken, macro-economie maar ook zakelijke documentaires.

Over EconomieDocu.nl
EconomieDocu.nl is dé site voor economische documentaires waar iedereen eenvoudig toegang kan krijgen tot vele informatieve documentaires. Naast documentaires over diverse financiële crises zijn er ook diverse documentaires over de financiële geschiedenis van de wereld en portretten van ondernemers. Met een dagelijks groeiend aantal documentaires in het Nederlands en Engels is de site handig bij de educatie van een ieder. EconomieDocu.nl is ook eenvoudig te volgen via de EconomieDocu Twitter waar dagelijks de nieuwe documentaires worden gemeld.

deel deze pagina: