Een canvas schilderij bestellen

Persbericht geplaatst door willemvanl op 09-07-2012

Als je wat leuks en origineels wilt voor in de kamer voor jezelf of om cadeau te doen kun je denken aan een canvas schilderij. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om iets persoonlijks in huis te hebben hangen, een schilderij van jezelf en je partner, een schilderij op canvas van je idool of je huisdier of een mooie vakantiefoto die alle herinneringen weer oproept. Dit is niet alleen voor in de woonkamer leuk, het kan in het hele huis worden opgehangen. Daarnaast kun je het ook cadeau doen, het is een persoonlijk cadeau dus de kans is groot dat je mensen hier erg blij mee gaat maken.

De maten canvas schilderijen

Er zijn diverse maten canvas schilderijen, ze zijn er bijvoorbeeld van 12 bij 12 cm, maar je kunt ook denken aan 80 bij 80 cm. De grootte die je gaat kiezen is afhankelijk van de afbeelding die je op het canvas schilderij wilt laten drukken. Als het namelijk een mooie natuurschildering is dan mag dat natuurlijk groot uitgebeeld worden. Je moet ook denken aan de wand waar je het op gaat hangen, is het een lege witte wand? Dan kan deze worden opgevuld met een groot canvas schilderij, maar je kunt ook meerdere kleinere modellen kiezen. Schilderijen op canvas laten drukken is een goede keuze, je kunt er volop van genieten en het geeft meer warmte, dus sfeer in je woning.

Een persoonlijk schilderij

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk schilderij in de kamer op te hangen, gemaakt van een mooie foto? Je kunt er de hele dag naar kijken en je haalt herinneringen op als je er naar kijkt. Veel mensen kiezen er voor om een foto van de kinderen of de huisdieren op te hangen als schilderij. Dit is natuurlijk een goede keuze, je hebt de mensen, die je dierbaar zijn dan altijd om je heen ook als zij er niet (meer) zijn. Een persoonlijk schilderij geeft vaak stof voor gesprek als je visite krijgt, dus nog een goede reden om hier voor te gaan kiezen!