Een dagje uit naar Eindhoven

Persbericht geplaatst door bosmanict op 03-06-2014

Een moment van ontspanning nodig? Wat denkt u van een bibliotheek?

De bibliotheek Eindhoven, een fantastische ruimte om kennis te vergaren over onderwerpen maar ook voor ontspanning.
In de openbare bibliotheek in Eindhoven kunt u heerlijk vertoeven en op onderzoek uitgaan naar het boek wat u zoekt. De bibliotheek is ruim opgezet en biedt volop keuze in diversiteit van boeken. In de bibliotheek kun je kennis vergaren, maar bij deze bibliotheek kun je ook zelf kennis overbrengen op andere groepen mensen! Wanneer je veel kennis hebt over een bepaald onderwerp kunt u dit aangeven bij de balie. Geïnteresseerde mensen kunnen zich dan inschrijven en zo kan het zijn dat u niet een boek komt halen in de bibliotheek, maar dat u daar een praatje gaat houden over een onderwerp waar u kennis van heeft. Een klein groepje mensen zal dan naar u komen luisteren. Kennis opdoen gaat dus door middel van tweerichtingsverkeer!

De bibliotheek werkt samen met diverse “buurtbibliotheken”. Dit zijn bibliotheken waar u bijvoorbeeld kunt ruilen. U neemt een boek van huis mee, levert deze in bij de buurtbibliotheek en neemt vervolgens weer een ander boek mee naar huis die u dan ook niet meer hoeft in te leveren, u heeft immers zelf al een boek ingeruild. Leuke manier van gratis lezen.

Zoekt u na het ontspannen lezen weer een andere afleiding? Dan kunt u een bezoek brengen aan de bioscoop Eindhoven waar het lezen op een andere manier weer een vervolg krijgt. Dan kunt u terecht bij Pathé bioscoop Eindhoven of bij service bioscoop Zien. Bij beide bioscopen is een duidelijk overzicht te vinden welke films er draaien op welke dagen en tijdstippen. Bij de bioscoop Zien kunt u meedoen aan diverse acties zoals een ladys night voor €12,00 inclusief twee drankjes, popcorn en een goodiebag. Bij Pathé kunt u gebruik maken van een speciaal vip pasje, waarop je voor een bepaald bedrag zo vaak mogelijk naar de bioscoop kunt! Veel plezier!