Een deurenspecialist uit de regio

Persbericht geplaatst door Artikelmanager op 26-10-2013

Tegenwoordig kunt u alles vinden op het internet. Doordat er zoveel aanbod is kan het lastig zijn om een geschikte aanbieding te vinden. En hoe weet u nou dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf? Kwieq lanceert een nieuw online platform, zodat u snel en eenvoudig een ervaren specialist vindt uit uw eigen regio. Naast de consument kan ook de ondernemer bij ons terecht voor online marketing.

Groot aanbod

Er zijn diverse deuren op de markt en daarnaast ook vele aanbieders. Kwieq springt hier op in door een nieuw platform te lanceren waar u al het aanbod overzichtelijk bij elkaar hebt. Zoekt u een specialist in deuren? Dan kunt u op Kwieq.nl het aanbod bij u uit de buurt vergelijken zodat u de beste aanbiedingen vindt. Schakel een professional in voor het plaatsen, repareren of vervangen van uw deuren. Onze specialisten leveren voordeuren, binnendeuren, buitendeuren en garagedeuren. De dienstverleners moeten aan de hoge eisen voldoen voordat zij in ons bestand worden opgenomen, hierdoor bent u altijd gegarandeerd van vakmanschap.

Voor het midden- en kleinbedrijf

Maak uw bedrijf goed vindbaar op het internet anders loopt u klanten mis. Het positioneren van uw website kunt u overlaten aan een marketingbureau. Dit kost echter veel geld. Over het algemeen hebben bedrijven zelf niet de kennis in huis om de website vindbaar te maken voor de consument. Het internet biedt vele kansen voor het MKB. Kwieq zorgt ervoor dat u deze benut door uw website beter te positioneren in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. Uw website is niet langer onderbelicht en wordt makkelijker gevonden. U bent een expert in deuren, wij in online marketing. Bij het onderdeel 'Uw bedrijf op Kwieq' leest u meer over onze werkwijze.

Stelt u zich een voor, u woont in Amsterdam en u wilt een deskundige specialist inzetten voor het plaatsen van glazen, kunststof of houten deuren in uw nieuwbouwwoning. Zoek op 'deuren Utrecht' en u krijgt direct verschillende opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. Interesse in deelname? Vraag in dat geval meer informatie aan op Kwieq.nl.