Een gloednieuwe boxspring en voor ieder een dekbedovertrek in stijl

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 14-03-2014

Wij hebben een groot gezin met vier meiden. Ontzettend gezellig natuurlijk, maar ook duur. Hierdoor hadden we al jaren niets aan de slaapkamers van de kinderen veranderd, laat staan aan onze eigen slaapkamer. Omdat de kinderen inmiddels een stuk groter waren en andere interesses hadden, waren ze de roze Barbie kamers ontgroeid. We wilden ze dan ook verrassen met ieder een stoere meidenkamer.

Onze dochters mochten ieder een kleur kiezen. We hebben de slaapkamers geschilderd en in alle slaapkamers mooi laminaat gelegd. Ook onze eigen kamer hebben we aangepakt. De muren waren nu in een mooie taupe tint geschilderd en ik had mooie gordijnen uitgezocht. Ook ons bed was aan vervanging toe. Deze hadden we al jaren voordat onze eerste dochter geboren werd gekocht. Ik besloot online op zoek te gaan naar een betaalbare boxspring. Al snel kwam ik op de site van Luxebedden.nl terecht. Ik was direct enthousiast. Na het zien van de site was ook mijn man nieuwsgierig naar deze beddenzaak.

Diezelfde week zijn we naar Uden gereden om een bezoek te brengen aan de showroom van luxebedden. Een goede beslissing bleek al snel. Een ruim aanbod en zeer mooie en vooral uiterst comfortabele boxsprings verkopen ze daar. We werden prettig geholpen door een verkoper die duidelijk zeer veel verstand had van bedden en matrassen. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en liet ons enkele modellen zien die hier perfect aan voldeden. Veel tijd hadden we dan ook niet nodig om onze nieuwe boxspringte vinden. Nadat we onze aankoop gedaan hadden, liepen we langs de afdeling met dekbedovertrekken. Ook op dit gebied is er bij Luxebedden heel veel keus. Voor onszelf kozen we een effen dekbedovertrekuit en voor de kinderen ieder een dekbedovertrek in de nieuwe kleur die ze hadden uitgekozen voor hun slaapkamers. Hiermee waren de slaapkamers pas echt compleet.

Eenmaal thuis hebben we onze dochters direct de nieuwe dekbedovertrekken gegeven. Ze waren blij verrast. Inmiddels is ook ons nieuwe bed bezorgd en liggen de gloednieuwe dekbedovertrekken gewassen en gestreken op de bedden. Mijn man en ik slapen heerlijk en zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de metamorfoses. Ook onze dochters zijn meer dan blij.