Een goede basis is het halve werk

Persbericht geplaatst door www.elastieken.com op 07-04-2011
Een goede basis is het halve werk

www.elastieken.com Of we het nu hebben over een mooi ondergoedsetje, een sweatshirt of een t-shirt jurk, ze vormen allemaal de basis voor een tijdloze garderobe.

Voor de stoere meiden die niet van gedoe houden zijn er de t-shirt jurken van Limobasics, POPUPSHOP of Kidscase. Allemaal van goede kwaliteit, rekbare katoen. Super op een spijkerbroek of legging en als het warmer wordt als comfortabele jurk.

Het simpele t-shirt

Een goed ondergoedsetje is een set die goed aansluit, van een zachte, liefst 100% organisch katoen is gemaakt. Een setje wat na eindeloos wassen zijn vorm niet verlies en niet gaat lubberen. De ondergoedsetjes van Holly's Essentials voldoen aan alle eisen. En in de zomer super als tanktop.

De collectie van elastieken is een samengesteld collectie bestaat uit ondergoed + t-shirts voor kinderen van momenteel, de merken POPUPSHOP Kidscase, Holly's Essentials en Limobasics, verkrijgbaar van maat 62 tot 152. Allen merken die bij de visie van Elastieken aansluiten.

Voor meer informatie, high res. Beeld of een rescensieproduct neem contact op met elastieken via liesbeth@elastieken.com

deel deze pagina: