Een innovatief draagsysteem voor ski’s, Skiwear4all komt met de Skibat

Persbericht geplaatst door skiwear4all op 31-08-2012
Een innovatief draagsysteem voor ski’s, Skiwear4all komt met de Skibat

PURMEREND – Ieder wintersporter kent het wel. Pijnlijke schouders van het dragen van je ski’s of een onhandige draagband om je nek. Het dragen van uw ski’s en skistokken kan een probleem vormen, zelfs voor de meest ervaren skiërs.
Skibat komt met een nieuw innovatief product op de markt waarmee u zowel uw ski’s als uw stokken tegelijk kunt dragen.

Made in France, de Skibat is gemaakt van thermoplastisch elastomeer met aan de binnenkant rubber, hierdoor blijven de ski’s perfect in positie. Er is voldoende ruimte voor verschillende ski breedtes, de diameter voor de stokken varieert tussen de 14- en
18 millimeter. Ideaal om je ski’s te dragen of op te bergen, skishops kunnen het aanbieden bij verhuur van ski’s aan de klanten. Instructeurs kunnen zo hun spullen makkelijk (voorzien van hun naam) opbergen. Ook erg handig voor kinderen die nu zelf met gemak hun eigen skiuitrusting kunnen dragen, zonder dat het materiaal op de grond valt of ze zich bezeren aan de scherpe kanten van de ski’s.

De Skibat is klein, licht in gewicht (108gram), eenvoudig in gebruik en kan simpel in een jas of rugzak worden opgeborgen. Na het skiën schuif je de twee clip-achtige units over de voor- en achterkant van je ski’s, vervolgens klik je de ski stokken eraan, die dienen dan als handvat om het geheel te dragen. De Skibat wordt verpakt per twee inclusief twee naam stickers. Kortom een geschikt draagsysteem voor bijna alle traditionele ski’s en skistokken.

Skibat, klaar om uw ski’s te dragen.

skiwear4all biedt vooral, hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten aan op gebied van buitensport.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Skiwear4all is groothandel in innovatieve sport-materialen.
Voor meer informatie: Skiwear4all, Dhr. E. Tolboom, Fresiastraat 10, 1441 JD Purmerend
Telefoon: 06 21885106, E-mail: info@skiwear4all.com, Internet: www.skiwear4all.com