Een luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer

Persbericht geplaatst door Floris op 01-03-2016
Een groot, breed bed waarop heel veel kussens liggen. Een flatscreen tv met open haar. Mooie stoffen gordijnen en comfortabel beddengoed. Een traditionele badkamer met muziek, grote handdoeken en warme kleuren. Stijlvolle slaapkamer verlichting. Oftewel een luxe hotelgevoel. Alhoewel, hotelgevoel. Het wordt namelijk steeds vaker mogelijk om dit gevoel naar je eigen interieur te halen, naar jouw eigen slaapkamer. Zorg nu voor dit gevoel en haal een kalmerend gevoel naar jouw kamer. Hoewel deze trend veel vaker wordt gevolgd voor de gehele woning, is de slaapkamer de meest gekozen oplossing voor het hotelgevoel.

Een luxe bed mag niet ontbreken
Uiteraard staat het bed centraal in de slaapkamer. Het draait uiteindelijk om het bed en een goede nachtrust. En met een bed hebben we het niet zomaar over elk willekeurig bed. Een goed bed is naast mooi om te zien ook functioneel. Comfortabel en afgestemd op jouw fysieke kenmerken. Een bed dat jouw nachtrust bevorderd en je uitgerust laat wakker worden. De boxspring is daarom steeds vaker de standaard en dat is ook niet zo heel gek. De boxspring wordt van oudsher aangeduid als het hotelbed en dat is niet zonder reden. Ga voor luxe en comfort en slaap in een boxspring.

Meer luxe via een badkamer-en-suite
Steeds vaker zien we de badkamer-en-suite trend terug in de Nederlandse slaapkamers. Een badkamer-en-suite is een zogenaamde doorgang vanuit de slaapkamer naar de badkamer. Hierdoor heb je meer privacy en nog meer luxe.De badkamer en slaapkamer grenzen via de hal, waarbij de badkamer inpandig is. Met een opening in de muur van de slaapkamer naar de badkamer kun je ook nog eens rekenen op meer daglicht tijdens het douchen. Dat is pas lekker wakker worden. De badkamer-en-suite vul je natuurlijk aan met luxe grote handdoeken en comfortabel beddengoed.

ยป Wil je nog meer tips over hoe je het luxe hotelgevoel naar jouw kamer brengt. Vraag onze deskundigen om meer tips en voel jezelf helemaal thuis in jouw nieuwe slaapkamer.