Een mooi verhaal over Rafael Juances

Persbericht geplaatst door Bingocams op 23-08-2011
Een mooi verhaal over Rafael Juances

Voor velen blijft het een droom, maar Rafael Juances kwam, zag en overwon

"Ik had lang en hard voor gewerkt om drie bedrijven uit het niets op te bouwen die daarna allemaal failliet zijn gegaan en dan rijk worden door een simpele zin. Wat een gekke wereld is dit toch. "

Hij herinnert zich goed toen mensen hem hadden uitgelachen toen zijn droom opnieuw was gebarsten als een zeepbel. Dit was al de derde poging, de derde stap richting onafhankelijkheid. Natuurlijk had hij het weer niet goed aangepakt. Ergens in zijn hoofd zweefde het idee dat men geld konden verdienen. Deze keer was het alleen maar omdat zijn partner de papieren niet op tijd had getekend, anders zou hij het deze keer hebben gemaakt.

Hij herinnert zich goed dat zijn vader hem herhaaldelijk had verteld dat hij opzoek moest naar een fatsoenlijke baan en toch sprak het hem niet aan. Met een soort van frustratie zat Rafael nu op zijn pc en gaf zinnen als: "Geld op het internet" en "snel geld verdienen online" op Google . Niet dat hij er zo in geloofde, maar het was interessant en kon het niet loslaten uit nieuwsgierigheid. Wat ik vond was dat de ene website nog ongeloofwaardiger was dan de andere, zei hij in een interview, maar plotseling vond hij een website die totaal anders was dan de andere websites.

Het beschrijft een systeem waarbij je niet kunt verliezen. Echt waar? Rafael ging weer zitten. Kan het zo makkelijk zijn om snel geld te verdienen online? Hij net had niets te toch te doen. Hij bleef om te lezen. Het blijkt dat dit systeem al eeuwen in gebruik is en vele zijn er rijk mee geworden. Nou, slim gedacht, kunnen we dit principe toepassen op het internet. Het duurde de hele nacht voordat hij besloot om eens een poging te wagen. Gewoon om te zien of het zou lukken.

Drie jaar later, 7 juli 2011, ontmoeten we de heer juances in Spanje aan de Costa Brava. Zijn nieuwe rode Lamborghini staat achter hem in de zon. Hij kan het zelf nog niet bevatten hoe ongelooflijk rijk hij is geworden. Hij heeft na deze ervaring geleerd,dat zijn drie grote bedrijven niet goed doordacht waren en weinig kans hadden op succes. Hij investeerd nu in aandelen en in onroerend goed.

Een ding dat we nog steeds graag willen weten is wat je mensen zoals wij adviseer. Moeten we nu blind vertrouwen in alle sites die het grote geld beloven? "Geen sprake van," antwoordde hij. "Deze site is heel bijzonder. Gemaakt door een man die rijk geworden is via dit systeem en het vereist geen extra geld. Het is een eeuwenoud geheim dat eenvoudig is en toch zo ongelooflijk goed. De meeste mensen zijn bang om risico's te nemen. Maar hier is er geen risico. Zelfs vandaag de dag zijn er nog steeds mensen die niet geloven dat het mogelijk is om geld te verdienen online. Iedereen is vrij om hun eigen mening te vormen.

De vraag die wij onszelf moeten stellen, is..., wil ik werkelijk geld verdienen en zonder zorgen van het leven genieten? Op deze vraag heeft Rafael Juances goed geantwoord en leeft als een koning.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Bingocams: