Een passende boekhoudsoftware voor iedere onderneming

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 12-03-2013

SnelStart biedt boekhoudsoftware voor ondernemers en administratiekantoren. Hoe groot een onderneming ook is, iedereen wilt grip houden op de bedrijfsresultaten. SnelStart maakt boekhouding met deze software solide, simpel en slim.

Met de boekhoudsoftware van SnelStart maakt iedere onderneming zichzelf succesvoller. De belangrijkste wensen en eisen zijn gebundeld in een compleet en voordelig boekhoud- en facturatiepakket. Bedrijven kiezen vaak voor gemak en efficientcy Het mailen van facturen, offertes en pakbonnen wordt een stuk eenvoudiger met dit factuurprogramma.

Een goed overzicht op administratie is het belangrijkste onderdeel van een lonende onderneming. Vanaf het eerste contact met een klant tot de laatste factuur en de betaling daarvan. De boekhoudkundige verwerking en eventuele controle door een accountant wilt iedereen per slot van rekening zonder dubbele handelingen accuraat een eenvoudig laten verlopen. Op die manier kan er immers snel worden geanticipeerd op slechte of goede resultaten.

Er is verschillende software beschikbaar: van eenvoudige boekhoud software voor een kleine administratie tot de meest geavanceerde software voor maximaal inzicht en overzicht. Ondernemingen willen gebruik maken van alle uitgebreide mogelijkheden die de diverse software met facturatie- en boekhoudsoftware kunnen bieden. Met SnelStart is iedereen voorbereid op een groeiende onderneming.