Een recreatiewoning bezitten niet langer een droom

Persbericht geplaatst door Recreatiewoning.nl op 25-06-2015
Wat is er nu leuker dan een gloednieuw eigen vakantiehuis kopen? Dankzij de aantrekkende economie en lage rentestand hoeft een tweede huis in Nederland geen droom meer te zijn. Recreatiewoning.nl helpt huizenzoekers bij het vinden van hun perfecte vakantiehuisje, in eigen land of over de grens.

Een eigen vakantiehuisje kopen behoort weer tot de mogelijkheden, zo blijkt uit recent onderzoek van het Bureau Stedelijke Planning. Dit onderzoek is gedaan in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) naar de stand van zaken op de markt voor recreatiewoningen. Hieruit blijkt dat er voor het eerst , sinds de economische crisis in 2008, meer plannen zijn voor de bouw van nieuwe recreatiewoningen. En dat is begrijpelijk. Bij een splinternieuwe vakantiewoning heb je immers inspraak over de afwerking en tuinaanleg. Bovendien zijn nieuw opgeleverde recreatiewoningen zo goed als onderhoudsvrij. Een fijne bijkomstigheid is dat de verhuur van een nieuwbouw vakantiehuis een leuk rendement kan opleveren. Vooral de Waddeneilanden en kustprovincies bieden mogelijkheden: heerlijk voor natuurliefhebbers.

Direct aanvraag voor bezichtiging
Een vakantiehuis verkopen of verhuren? Recreatiewoning.nl is de perfecte plek om deze onder de aandacht te brengen van duizenden geïnteresseerden. Net als de NVM merkt Recreatiewoning.nl een verhoogde interesse in een tweede woning. Er komen meer informatieaanvragen binnen en ook vragen deze potentiële kopers aansluitend geregeld of het mogelijk is een bezichtiging te doen. Dankzij bijvoorbeeld de goede posities in de zoekmachines is een vakantiehuis verkopen via Recreatiewoning.nl zeker mogelijk. Dhr. Stevens verkocht onlangs zijn vakantiehuis: ‘Na het plaatsen van een advertentie op de website kwamen er meteen aanvragen van geïnteresseerden binnen. Hier zat uiteindelijk de koper van mijn vakantiehuis tussen.’

Als makelaar een tweede huis aanbieden
Ook makelaars gespecialiseerd in recreatiewoningen vinden in Recreatiewoning.nl de perfecte partner. Zij kunnen zogeheten credits inkopen. Zodra een informatieformulier is ingevuld door een potentiële koper en verzonden, worden de credits van het account geschreven. Het hele aanbod aan vakantie huizen presenteren is al mogelijk bij inkoop van tien credits. Ook wordt elke geplaatste advertentie flink gepromoot door middel van een social media campagne. Als makelaar een tweede huis aanbieden, werpt zijn vruchten af. ‘Zelfs in uitdagende tijden bereikten wij via Recreatiewoning.nl een breed publiek van oriënterende (potentiële) kopers’, aldus Vakantie Makelaar.

Op www.recreatiewoning.nl vinden consumenten uitgebreide en actuele informatie over het huren, kopen en verhuren van vakantiewoningen en Nederland en daarbuiten.
deel deze pagina: