Een van de vier collecties van Niessing is de Clarity collectie en deze bestaat uit een aantal prach

Persbericht geplaatst door erotmensen op 19-03-2015

Niessing is al decennia lang een grote speler op de trouwringenmarkt. Ze hebben al meer dan 140 jaar ervaring in het produceren van prachtige trouwringen. Deze ervaring en ongekend vakmanschap komen samen in de Clarity collectie van Niessing. De tiental trouwringen waaruit deze collectie bestaat, zijn allemaal van uitzonderlijke kwaliteit en vervaardigd van de mooiste edelmetalen en edelstenen.

De Clarity collectie van Niessing is een uitgebreide collectie waar veel verschillende soorten design samenkomen. Voor ieder wat wils dus. Bent u een ingetogen type? Dan kunt u bijvoorbeeld voor een prachtige elegante gouden trouwring gaan. Wilt u liever dat uw trouwring opvalt? Ga dan voor een bijzonder design en laat iedereen zien wat voor prachtige trouwring u heeft. Voor welke trouwring u ook gaat, u bent verzekerd van een kwalitatief goede ring.

De edelmetalen die gebruikt worden voor de trouwringen uit de Clarity collectie zijn van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit de mooiste edelmetalen zoals goud en platina. Heeft u liever wat anders zoals rood goud? Dan is dat ook mogelijk. Rood goud wordt gemaakt door normaal geel goud met koper te mengen. Oorspronkelijk was rood goud vooral populair in Aziƫ, maar tegenwoordig zie je het ook steeds meer terugkomen in de Europese collecties. Bij Niessing willen ze deze trend natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, dus in de Niessing collectie heb je een ruime keuze aan rood gouden trouwringen. Ook platina is een edelmetaal dat steeds populairder wordt. Platina is uitermate geschikt voor trouwringen. Het is net zoals goud een puur edelmetaal waardoor het niet oxideert. Een platina trouwring zal dus voor altijd zijn mooie uiterlijk behouden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Clarity collectie van Niessing? Neem dan een kijkje op de website of loop een van de verkooppunten binnen.