Een vrijgezel in je schoen

Persbericht geplaatst door Anne op 23-11-2016
Blik & Blooz
UTRECHT – Single mannen met baarden en hun vrouwelijke fans (28 tot en met 40 jaar) kunnen op pakjesavond komen daten tijdens het date-event ‘Beauty & the Beard’ in het centrum van Utrecht. Een speelse, ontspannen en grappige manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Organisator Anne de Goede: “Bij de start van mijn organisatie, anderhalf jaar geleden, heb ik verschillende singles geïnterviewd met de vraag wat voor soort mensen er op date-events af moeten komen om het aantrekkelijk te maken. Van vrouwen hoorde ik meerdere malen: mannen met baarden. Dat was natuurlijk een beetje een grap, maar omdat ik het zo vaak hoorde ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Zo werd de eerste editie van ‘Beauty & the Beard’ in december 2015 een feit. Wegens groot succes wordt het event ook dit jaar georganiseerd. En wat is daar nou een mooier moment voor dan de verjaardag van Sinterklaas? Een echte trendsetter als het om baarden gaat”.
Het event wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een creatieve organisatie die date-events organiseert vol verrassende ontmoetingen. Om ervoor te zorgen dat het gesprek het alledaagse ontstijgt, maakt Blik & Blooz gebruik van spraakmakende activiteiten. In korte tijd krijg je een goede indruk van de ander én kun jij jezelf zijn.

Lijkt het je wat om singles in een ontspannen sfeer te ontmoeten? Schrijf je nú in!

Maandag 5 december 2016, 19:45 tot 21:30, met aansluitend een gezamenlijke eindborrel
Locatie: Jozef Utrecht, Mariaplaats 50, Utrecht
De kosten zijn € 29,50, inclusief 1 consumptie
Met de “Early Beard” korting betaal je vóór 26 november niet € 29,50, maar slechts € 22,50.
Aanmelden kan t/m 3 december via www.blikenblooz.nl