Eenvoudig schoenen bestellen

Persbericht geplaatst door lieke op 26-11-2012

26-11-2012,

Online zijn er verschillende Multi brandstores te vinden voor schoenen en sneakers. De schoenen van de verschillende topmerken worden gepresenteerd in webwinkels. Bij verschillende webwinkels kun je terecht zowel voor damesschoenen maar ook voor herenschoenen. In de verschillende webshops zijn er meer dan 1500 modellen te vinden van de verschillende merken. De laatste fashion ontwikkelingen op het gebied van schoenen worden bijgehouden en kun je terugzien in de webshop.

Geschikte damesschoenen of herenschoenen vinden

Het is vaak een lastig proces om binnen het grote aanbod van dames- en herenschoenen een geschikt paar te vinden. Een vakkundig team staat klaar om je te helpen. Via de webshop kun je het brede aanbod filteren op selectiecriteria. Om een geschikt paar te vinden kun je op de volgende criteria selecteren:

· Merk

· Maat

· Kleur

· Seizoen

· Hakhoogte

· Schachthoogte

· Collecties

· Prijs

Het bestellen van herenschoenen/damesschoenen

Door de selectiecriteria kun je een geschikt paar schoenen hebben gevonden die je wilt bestellen. Je kunt dan selecteren welke kleur en maat je van deze schoenen wilt bestellen. Vervolgens kun je de button “klik hier en bestel” het product toevoegen aan je winkelwagen.

Voor het afrekenen van de schoenen heb je de mogelijkheid om een aflever en factuuradres te selecteren. De betaling gaat in een veilig omgeving en kan zowel met Ideal, Paypal, Creditcard of via een bankoverschrijving. De schoenen worden na een succesvolle bestelling op het afleveradres bezorgd. Bij verschillende aanbieders geldt bij een bestelling op maandag tot en met vrijdag voor een bepaald tijdstip, dan wordt de volgende dag je bestelling nog geleverd.