Eenvoudig verzend- en retourproces stimuleert online koopbeslissing

Persbericht geplaatst door OSM op 31-10-2014
Eenvoudig verzend- en retourproces stimuleert online koopbeslissing
Recent is de website www.labelstree.nl gelanceerd. Op deze website kunnen webshop-eigenaren geïntegreerde labels bestellen die het verstuurproces veel eenvoudiger, sneller en professioneler maakt. Geïntegreerde labels worden gebruikt om bestelinformatie of facturen samen met een verzendlabel in een keer te printen. Geïntegreerde labels bieden webshop-eigenaren veel voordelen doordat alle informatie tegelijkertijd op een vel wordt geprint. Hierdoor is de kans op fouten minimaal en hoeft de factuur niet te worden vergeleken met de labels. De geïntegreerde labels van LabelsTree zijn altijd op voorraad en ideaal geschikt voor webshops. Het gebruik is eenvoudig: de geïntegreerde labels op standaardformaat sluiten aan op de populaire e-commerce software systemen. Momenteel voert LabelsTree overleg met enkele grote e-commerce partijen over het gebruik van de geïntegreerde labels. Webshop-eigenaren kunnen ter introductie op de website www.labelstree.nl een gratis voorbeeld aanvragen.
Gemak stimuleert online koopbeslissing
De labels van LabelsTree zijn multifunctioneel en verlagen het aantal papieren dat per pakket nodig is voor verzending, factuur en retourneren. Het toevoegen van een retourlabel aan een factuur schept vertrouwen bij klanten en zorgt ervoor dat klanten zich binden aan een webshop. Het gemak van bezorging en retourneren weegt voor klanten steeds zwaarder mee in hun koopbeslissing. LabelsTree zet zelf ook in op duurzaamheid: de labels worden geleverd op 100% gerecycled papier uit duurzaam PEFC gecertificeerde bossen. Tevens doneert LabelsTree bij aan CooP-Africa, om zo een directe bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en groei in Afrika. De website www.labelstree.nl is gerealiseerd door internet marketing bureau Jambo Media uit Hardinxveld-Giessendam, specialisten in het bouwen van toegankelijke Magento-webshops.
Over LabelsTree
LabelsTree is een marktleider in het maken van geïntegreerde labels. De geïntegreerde labels van LabelsTree worden met zorg en met de nieuwste technologie geproduceerd. Een team van experts en professionals - met jarenlange kennis en ervaring - bewaakt continu de hoge kwaliteit. Hiermee heeft LabelsTree een internationale reputatie opgebouwd van topkwaliteitslevering van geïntegreerde labels uit voorraad aan de retail en online verkoopmarkten.
Mediacontact