Eigen onderneming beginnen terwijl je nog werknemer bent

Persbericht geplaatst door neemontslag op 31-10-2011
Eigen onderneming beginnen terwijl je nog werknemer bent

Amsterdam 31 oktober 2011 - Op 7 november 2011 organiseert de website Neem Ontslag! de gratis cursus The Perfect Escape. Gedurende een periode van 3 maanden beginnen de deelnemers, terwijl ze nog werknemer zijn, hun eigen onderneming. Zo wordt op een veilige manier kennis gemaakt met het ondernemerschap, zonder eerst ontslag te nemen.


Veel ontevreden werknemers denken er over om ooit voor zichzelf te beginnen. Toch beginnen ze er meestal niet aan. De online cursus The Perfect Escape van de website Neem Ontslag! maakt een eind aan alle twijfels aan laat de werknemer op een veilige manier een onderneming starten. Op 7 november 2011 start deze gratis cursus. Gedurende een periode van 3 maanden beginnen de deelnemers, terwijl ze nog werknemer zijn, aan hun eigen onderneming. Op een risicovrije manier wordt kennis gemaakt met het ondernemerschap, zonder eerst ontslag te nemen.

Door tijd vrij te maken in de avonduren en weekenden kan op gestructureerde manier de basis gelegd worden voor een onderneming. Zo behoud men de baan en kan bekeken worden of het ondernemersidee kans heeft van slagen. Als er genoeg potentie is, kan de cursist vervolgens vol vertrouwen ontslag nemen en een nieuw leven beginnen. Door op deze manier te ondekken of het zelfstandig ondernemerschap aantrekkelijk is, bespaart men niet alleen tijd en geld, maar ook veel slapeloze nachten.

De cursus bestaat uit online seminars en wordt gegeven door Neem Ontslag! oprichter Bertil Schaart. Hij wil mensen aansporen om voor hun eigen vrijheid en verantwoordelijkheid te kiezen. Volgens hem is dit een absolute must in de huidige economische situatie. "Onze toekomst is onzeker. Wij kunnen ons niet langer afhankelijk opstellen ten opzichte van de overheid of onze werkgever om ons leven zo mooi mogelijk te maken. Dat kunnen we alleen zelf… als we er maar actief mee aan de slag gaan. Ik ben van mening dat we een betere samenleving en gezondere economie creëeren als er meer mensen voor zich zelf kiezen.", aldus Bertil.

Meer informatie en aanmelden op http://neemontslag.nl/theperfectescape

Voor de redactie:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neem Ontslag!, contactpersoon Bertil Schaart.
Telefoonnummer 06-14272446, bertil@neemontslag.nl. http://www.neemontslag.nl
Beeldmateriaal: http://www.neemontslag.nl/media
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boilerplate
Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Het is zijn visie en ervaring dat zich nieuwe deuren openen naar een beter leven als je ontslag neemt. Hij geeft cursussen en presentaties over dit onderwerp. Naast ondernemer is hij vader, lifestyle business consultant en publiek spreker. Hij werkt graag mee aan interessante nieuwsberichten of artikelen in de media.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van neemontslag: