Eigenaar Chelles Blog lanceert webshop 123 Babyshop

Persbericht geplaatst door 123babyshop op 03-11-2012
Eigenaar Chelles Blog lanceert webshop 123 Babyshop

De eigenaar van beauty, fashion en lifestyle blog Chelles Blog (http://chelles-blog.nl) lanceert de webshop 123 Babyshop. Zo kan iedereen in Nederland een leuk geboortepakket meenemen naar zijn eerste kraambezoek, zonder er zelf veel moeite voor te doen. Vanaf 5 november aanstaande kun je op www.123babyshop.com unieke samengestelde geboortepakketten en andere geboortecadeaus bestellen.

De webshop gaat verschillende geboortepakketten verkopen die uniek zijn, omdat ze elke keer worden samengesteld met verschillende producten. Geen één geboortepakket in de webshop is hetzelfde. Daarnaast ga je daar ook diverse geboortecadeaus vinden, zoals muzikale po’s. De webshop is nu al bereikbaar, maar de officiële lancering is maandag 5 november.

Baby geboren

Als er in de familie of ergens in de omgeving een baby geboren is, wil je niet met lege handen op kraamvisite komen. Iedereen wil een uniek cadeau geven en niet een cadeau waar de kersverse moeder en vader al genoeg van heeft. Met dit idee wordt 123 Babyshop gelanceerd.

Chelles Blog

Chelles Blog is een beauty, fashion en lifestyle blog die door Michelle van Rij in maart 2012 is opgericht. Michelle is 19 jaar en studeert aan de opleiding Communicatie in Leiden. Ze heeft altijd al een liefde voor kinderen en dan vooral baby’s gehad. Deze passie heeft ze overgenomen van haar moeder Ella, die samen met een vriendin ook een blog heeft opgericht, gericht op baby’s, kinderen en lifestyle, Smartykidslifestyle.

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersoon van 123 Babyshop en Chelles Blog, Robin van Rij.

Telefoon: 06-14482030

E-mail: info@123babyshop.com

123 Babyshop

Hoefbladstraat 6

2403 VB Alphen a/d Rijn

deel deze pagina: