Eindelijk een M line matras voor mijn man en ook nog nieuwe dekbedden gekocht

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 26-03-2014

Mijn man reist voor zijn werk het hele land door en slaapt hierdoor regelmatig in hotels. Hij heeft al meerdere malen aangegeven dat hij dan vaak beter slaapt dan thuis. Hij heeft daarom aan de hotel medewerkers gevraagd wat voor soort matrassen ze toch hebben. Want dat zijn eigen matras vervangen moest worden was wel duidelijk. Een medewerker had navraag gedaan en het bleek te gaan om het merk M Line. Hij had dan ook besloten dat hij bij terugkomst direct op zoek zou gaan naar een beddenwinkel waar ze dit merk matras verkopen. Online had ik al wat sites bekeken en gezien dat ze in de showroom van Luxebedden een zeer uitgebreide collectie matrassen van dit merk verkopen. Mijn man en ik zijn dan ook dat weekend naar Uden gereden om er een kijkje te nemen.

Eenmaal in de showroom aangekomen, sprak mijn man de eerste de beste verkoper aan om te vragen waar hij de matrassen van Mline kon vinden. De verkoper liet mijn man verschillende modellen zien. Na diverse matrassen uitgeprobeerd te hebben, had hij zijn keuze al gemaakt. Volgens mij was hij het liefst op de M line matras blijven liggen, zo blij was hij met het ligcomfort. Dit was wat hij al die tijd zo graag wilde. De aankoop was dan ook snel gedaan.

Omdat ik heerlijk lig op mijn matras hoefde ik hier zelf niet naar te kijken. Waar ik wel interesse in had, was een nieuw dekbed. Ik heb het ‘s nachts vaak koud en wilde daarom graag een warmere variant. Mijn man wilde zijn dekbed ook graag vervangen en bij Luxebedden bleek ook op dit gebied veel keus. Mijn man en ik kozen voor heerlijke donzen 4 seizoenen dekbedden en besloten er ook maar direct nieuwe dekbedovertrekken bij te kopen. We waren goed geslaagd!

Inmiddels is de M line matras van mijn man bezorgd. Hij is er zeer gelukkig mee en slaapt nu eindelijk lekker. De dekbedden liggen heerlijk warm en de nieuwe dekbedovertrekken maken het compleet. We zijn dan ook zeer te spreken over Luxebedden. Wat ons betreft een echte aanrader!