Eiwitten – de bouwstof voor spieren

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 04-08-2014

Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen voor je spieren. Ze zijn onmisbaar voor spierherstel, het opbouwen van spiermassa en de ideale partner tijdens het diëten.

Eiwitbehoefte

Eiwitten zijn essentiële voedingsstoffen die voorkomen in tal van alledaagse voedingsmiddelen. De aanbevolen hoeveelheid eiwitten ligt tussen de 0,8 en de 1 gram per kilo lichaamsgewicht.

Eiwit in je voeding wordt door spijsverteringsprocessen afgebroken in 20 verschillende aminozuren. De aminozuren worden opgenomen in het bloed, naar de lever getransporteerd voor verdere bewerking. Daarna wordt het via het bloed naar alle weefsels van het lichaam gestuurd voor de opbouw van verschillende cellen.?

Eiwitten voor optimaal spieropbouw en herstel

Bulk Whey is een combinatie van 3 soorten wei-eiwitten: wei-eiwit concentraat, gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat en wei-eiwit isolaat. Eiwitten dragen bij tot een groei van de spiermassa, de instandhouding van de spiermassa en normale botten.

Tijdens de productie zijn de eiwitten meerdere malen gefilterd. Hierdoor zijn de eiwitten zuiver en kan het lichaam het snel opnemen. Voor sporters zijn deze eiwitten ideaal aangezien het lichaam dient te herstellen na een training. Door een goede eiwitinname wordt spierafbraak voorkomen.

Kenmerken van Bulk Whey

- Optimaal spierherstel?

- Aspartaam Vrij?

- 3 soorten wei-eiwit?

- Voorkomt spierafbraak?

- Opbouwen van droge spiermassa?

- Heerlijke smaak