eMagazine maakt lezen leuker

Persbericht geplaatst door eMagazine op 23-05-2012
eMagazine maakt lezen leuker

Goirle – eMagazine maakt het voor iedereen mogelijk om magazines op de iPad uit te geven. Deze magazines zijn interactief en binnen minuten te publiceren vanuit de papieren uitgave. Hier wordt gebruik gemaakt van alle functies die men mag verwachten van de iPad. Het hebben van een papieren uitgave is echter geen must.

“Dit is natuurlijk allereerst goed nieuws voor magazines en de lezende klant, die een prachtige uitbreiding van magazines krijgen”, bevestigd Martijn Coehorst van eMagazine. “Daarnaast wil de tabletgebruiker getriggerd worden door de mogelijkheden die het apparaat te bieden heeft.”

Volgens Mobilemac.nl zijn er in 2010 ruim 200.000 iPad’s verkocht in Nederland, dit aantal is verviervoudigd in 2011 met rond de 1 miljoen volgens Tweakers.nl.

De verwachtingen van 2012 zullen uitgaan naar een forse stijging.

Met dit concept anticipeert eMagazine op de stijging van iPad’s en de daling in oplages van magazines.

Emagazine toont met hun gebruiksvriendelijke online editor aan dat het interactief maken van magazines een kinderspel is en voor iedere uitgever toegankelijk van zolderkamer tot multinational.

eMagazine beoogt de stap naar een digitale uitgave voor de uitgevers te verkleinen. Tevens zal het nieuwe jonge uitgevers aantrekken en motiveren om laagdrempelig te starten met een eigen uitgave van een magazine. Dit kan gratis of betaald zijn via iTunes.

“We zijn vooral erg benieuwd naar de nieuwe initiatieven die hieruit zullen ontstaan” voegt Martijn Coehorst hier nog aan toe.

Voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met: Martijn Coehorst van eMagazine

eMagazine.nl

Den Ouden Heertgang 4

5051 TD Goirle

Tel: 013-5301364

Fax: 013-5301365

deel deze pagina: