Epatra exclusief distributeur van Tely Labs voor de Benelux en Zweden

Persbericht geplaatst door Epatra B.V. op 17-03-2014
Epatra exclusief distributeur van Tely Labs voor de Benelux en Zweden

Tely Labs de leider in communication en collaboration systems kondigt vandaag een overeenkomt aan met Epatra, specialist in het leveren van totaal oplossingen voor de professionele audio-video markt in de Benelux en Scandinavië. Via deze unieke samenwerking zullen Epatra’s klanten toegang krijgen tot Tely Labs brede assortiment videoconferencing oplossingen.

“Epatra is één van de belangrijkste spelers in de Europese pro AV-markt en wij zijn erg verheugd samen te werken onder dit nieuwe, strategische partnerschap”, aldus Amit Walia van Tely Labs. “Tely Labs is de onbetwiste marktleider op gebied van betaalbare communication en collaboration oplossingen. De vraag naar onze videoconferecing producten blijft groeien en om dat doel te halen zijn we dit partnerschap aangegaan met Epatra, omdat ze al meer dan 13 jaar ervaring heeft in de markt. Door de samenwerking met Epatra, zullen we in staat zijn om onze marktdekking te vergroten en de klanten een dynamische en aantrekkelijke videoconferencing ervaring te bieden.”

“Wij zijn uiterst tevreden met dit nieuwe strategische partnerschap met Tely Labs, en het zal de grenzeloze applicaties en innovaties van hun producten beschikbaar maken op de pro AV-markt in de Benelux & Scandinavië.” Volgens Hans de Blois, Managing Director Epatra. “Audiovisuele producten zijn tegenwoordig naadloos geïntegreerd met IT-producten, zeker bij professionele displays. Epatra is ervaren in beide disciplines en ziet Tely Labs als een bijzonder goede partner om een grotere markt te bedienen.

Voor de redactie:

Over Epatra

Al meer dan 13 jaar is Epatra een leidende distributeur door de combinatie van goede en snelle informatievoorziening en gedegen advies. Epatra is erop gespitst om te adviseren, begeleiden en realiseren van al uw audiovisuele vraagstukken. We zijn gespecialiseerd in presentatie oplossingen, audiovisuele projectionrichtingprofessional video, narrowcasting en het leveren van service en onderhoudscontracten voor uw (bestaande of nieuwe) audiovisuele installatie. Met onze ervaring in al deze producten en services, kunnen we een zorgeloos proces aanbieden van aanvraag tot factuur en daar voorbij, wat van Epatra een dienst-tributeur maakt. (www.epatra.nl)

Over Tely Labs

Opgericht in 2010, Tely Labs is een pionier in eenvoudige, veilige en betaalbare videoconferencing en “collaboration” systemen dat fundamenteel de manier van communiceren tussen personen verandert. Tely Labs richt zich op het aanbieden van videoconferencing voor iedere vergaderruimte, flex-kantoren, onderwijs en zorg & welzijn centra – Eenvoudig, veilig en betaalbaar. Lees meer via: www.tely.com