Erben Wennemars en Wim Hof actief bij evenementen voor bouwbranche

Persbericht geplaatst door VELUX Nederland B.V. op 09-10-2012
Erben Wennemars en Wim Hof actief bij evenementen voor bouwbranche

De Meern, 9 oktober 2012. Tijdens zes energieke regionale evenementen laten Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen en Wim Hof, alias The Iceman hun actieve en sportieve specialiteiten zien. Aanwezigen worden op een positieve manier verrast en getrakteerd op een gevarieerd programma. De evenementen, waarvoor relaties uit de bouwwereld zijn uitgenodigd, worden georganiseerd door VELUX Nederland die in het voorjaar van 2013 haar nieuwe generatie VELUX dakramen op de markt brengt.

In een ontspannen sfeer met collega’s, klanten en zakenrelaties, worden onder de bezielende leiding van Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen, de unieke eigenschappen van het nieuwe dakraam toegelicht. Hij ontvangt VELUX experts op de ijsvloer voor een dynamische en leerzame show. Ook vertelt Wim Hof, alias The Iceman, een inspirerende verhaal over de macht en kracht van het lichaam. Hierbij legt hij de link tussen de energie van de mens en de positieve energiebalans van de nieuwe generatie VELUX dakramen. Dit vernieuwde dakraam zorgt voor meer daglicht, meer wooncomfort en minder energieverbruik voor bewoners. Gedurende de avond worden de aanwezigen zelf ook uitgedaagd om in actie te komen.

Minder energieverbruik
“Er is de afgelopen jaren intensief gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie VELUX dakramen. Vandaag de dag brengen we 90% van onze tijd door in woon- en kantoorgebouwen, terwijl 30% van deze gebouwen geen gezond binnenklimaat heeft. Ook zijn gebouwen verantwoordelijk voor 40% van al het energiegebruik in Europa. De nieuwe generatie VELUX dakramen voldoet aan de hedendaagse eisen om het energieverbruik in gebouwen significant te verminderen en het wooncomfort van bewoners te verbeteren. De dakramen bieden meer daglichttoetreding en helpen door betere isolerende eigenschappen het energieverbruik en de uitstoot van CO2 te verminderen. We willen de partijen die onze producten adviseren, voorschijven, integreren in ontwerpen of monteren nu alvast de gelegenheid geven om kennis te maken met het nieuwe product tijdens een uniek evenement in hun eigen regio. Zodat zij in 2013 de consument goed kunnen adviseren en zorgen voor een juiste montage,” aldus Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland B.V.

Het eerste evenement vindt plaats op donderdag 8 november 2012 van 16.00 tot 20.00 uur in Nijmegen, gevolgd door evenementen in Enschede, Dordrecht, Amsterdam, Heerenveen en de laatste in Eindhoven op 11 december 2012. Aannemers, klusbedrijven, architecten en medewerkers van bouwmaterialenhandelaren, raamdecoratie- en doe-het-zelf zaken kunnen voor alle data en locaties, meer informatie en het aanmeldformulier kijken op www.velux.nl/denieuwegeneratie.

Over de VELUX Groep
De VELUX Groep zorgt al ruim 70 jaar voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Het VELUX productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare producten aangestuurd door zonne-energie en zonnecollectoren.

De VELUX Groep investeert uitgebreid in producten en projecten die een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van het energieverbruik in gebouwen. Met zes modelwoningen in het Model Home 2020 project wordt aangetoond hoe gebouwen energieneutraal kunnen zijn met behoud van voldoende daglicht en een comfortabel binnenklimaat. Visionaire architectuur, maximale energie-efficiëntie en minimale CO2-uitstoot worden gecombineerd met maximale leefbaarheid én comfort voor gebruikers. De VELUX Groep heeft productievestigingen in elf landen, verkoopmaatschappijen in bijna veertig landen en heeft het sterkste merkin de bouwmaterialenindustrie in haar bezit. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die bijna 10.000 werknemers heeft en onderdeel is van de VKR Holding A/S,een naamloze vennootschap volledig in handen van stichtingen en familie. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl.

Bekijk hier de uitnodiging van Erben Wennemars.

Voor de redactie:

Voor meer informatie over het evenement kunt u contact opnemen met:

Noot voor de redactie:

PERSUITNODIGING:

VELUX Nederland heeft het genoegen u uit te nodigen als onze speciale gast tijdens het eerste energieke evenement op donderdag 8 november in ijsstadion Triavium in Nijmegen.

Programma:

16:00 – 16:50 uur Ontvangst

16:50 - 17:00 uur Start evenement

17:00 - 17:40uur Opening Erben Wennemars, onthulling de nieuwe generatie

17:40 - 18:00uur Inspiratiesessie Wim Hof

18:00 – 20:00 uur Parallelsessies met workshops van o.a. Wim Hof en Erben

Wennemars en inbouwdemonstraties

met de directie of technisch specialisten van VELUX Nederland

18:30 – 20:00 uur Winters dinerbuffet

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.velux.nl/denieuwegeneratie. Kies bij ‘Type bedrijf’ voor ‘Pers’. Mocht u tijdens het tweede deel van het programma interesse hebben in een één op één gesprek met onze directie of technisch specialisten, dan kunt u dit aangeven bij ‘Opmerking’.

Claudia van Veenendaal | Manager PR

Tel: 030-6629679 | Mob: 06-27129935

claudia.vanveenendaal@velux.nl | www.velux.nl

VELUX Nederland B.V.

Molensteijn 2 | 3454 PT De Meern

Volg ons op twitter.com/velux_pr en facebook.com/velux.nl