Ergobaby 360 Carrier - 4 Posities om uw baby te dragen - Draagzak.nl

Persbericht geplaatst door babymaxi op 24-04-2014
Ergobaby 360 Carrier - 4 Posities om uw baby te dragen - Draagzak.nl

De nieuwe Ergobaby 360 Carrier biedt vier comfortabele en ergonomische posities om uw baby te dragen: op de buik met het gezicht naar u toe en af, op de rug en heup.

De Ergobaby 360 Four Position Baby Carrier beschikt over een innovatieve kuipzitting, zodat uw baby ergonomisch correct zit in alle 4 draagposities: met de knieën tot aan of boven de heup en de rug van de baby gebogen in "C"- positie. Met hulp van knopen kunnen ouders de breedte van de zitting verstellen zodat het kind altijd comfortabel en ergonomisch zit afhankelijk van de draagpositie of als het groeit.

Verder is de Ergobaby 360 voorzien van een verstelbare rugpand voor extra hoogte en neksteun voor de baby. Daarnaarst heeft de draagzak een opvouwbare kapje voor anvullend steun tijdens het slapen en bescherming tegen zon. Ook biedt het de moeder privacy bij het geven van borstvoeding.

De Ergobaby 360 Carrier beschikt over een nieuw ontworpen heupband. Deze is makkeljik en veilig te sluiten met een klittenband en kan hoog of laag worden gedragen op de taille voor beter draagcomfort en extra ondersteuning voor de lage rug.

Gevoerde schouderbanden helpen in combinatie met de brede heupband het gewicht van uw baby gelijkmatig te verdelen voor een maximaal comfort.

Nu te bestellen bij Babymaxi op de website van www.draagzak.nl

Over Babymaxi:

Babymaxi (www.draagzak.nl) biedt een ruim assortiment van ergonomische draagzakken, draagdoeken en andere kwaliteitsvolle producten voor baby’s en peuters. Merken zijn o.a. ERGObaby, Manduca, Bondolino, Storchenwiege, Tricot Slen, Boba Carrier, Beco Baby Carrier, BabyDorm, Totseat etc.