Ergobaby Swaddler - Ergonomische inbakerdoek nu bij Babymaxi.nl

Persbericht geplaatst door babymaxi op 17-09-2013
Ergobaby Swaddler - Ergonomische inbakerdoek nu bij Babymaxi.nl

Incorrect inbakeren kan leiden tot heupdysplasie en andere problemen in de ontwikkeling van de heupen. Daarom is het heel belangrijk om de baby op de ergonomisch correcte manier in te bakeren, bijvoorbeeld met de Ergobaby Swaddler, een ergonomisch verantwoord inbakerdoek dat de natuurlijke foetushouding perfect nabootst.

Met hulp van de inbakerdoek van Ergobaby wordt het langer, veiliger en comfortabeler slapen voor pasgeboren baby's tot 8 kg of 6 maanden bevordert.

De Ergobaby Swaddler is gemaakt van een zacht en ademend jerseykatoen. Een stof die rekt en de lichaamstemperatuur van de baby constant houdt.

De Ergobaby inbakerdoek is makkelijk in het gebruik en heeft een innovatief ergonomisch design. De houding in de inbakerdoek bootst die in de baarmoeder na: met de armen gekruist over het hart en de benen opgetrokken in de ergonomische kikkerhouding, zoals aanbevolen door de International Hip Dysplasie Institute.

Bovendien beschikt de Swaddler van een unieke voetenzak voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de luier.

De Ergobaby Swaddler kan het hele jaar worden gebruikt - laat de benen buiten de buidel om uw baby rustig te laten slapen bij warm weer.

De Ergobaby inbakerdoek komt in een set van 2 stuks en is verkrijgbaar in twee maten.

S/M: voor baby's van 0 - 3 maanden of ca. 2,7 - 5,5 kg
M/L: voor baby's van 3 - 6 maanden of ca. 5,5 - 8 kg

Bezoek de website van Babymaxi voor meer informatie over de Ergobaby Swaddler.

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle ergonomische draagzakken en andere praktische producten voor babies. Merken zijn o.a.: Manduca, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier, Beco Carrier, Hoppediz Bondolino, Tricot Slen, Boba Wrap, Je porte mon bébé, Babylegs, MaM, BabyDorm en Totseat.